Probaj titlovi unofficial iz dEXE repo i proveri da li si dobro uneo username i password.Kod mene nesto ne idu nikako ovi titlovi.com. Open subtitles mi rade, i u Fen lighte i Serenu i Elementumu ali ovi nikako. Uplatio i onih 10e za zmaj suporter, pa posle i 4,7e donaciju, zahvalnicu dobio preko e-maila, kao API je omogucen, ali jok brate, konstantno ide ono "API onemogucen, proveri email za vise detalja". Slao to ovom Nikoli, on kaze da bi trebalo da je sve ok, izrestartovao sve moguce, brisao cashe memoriju u kodijum ponovo ubacivao plugine, ali jok brate, ne ide pa ne ide i na kraju izgleda da cu dici ruke. Krivo mi sto Soguna nema na Opensubtitles.com, samo prva epizoda ima prevode, ostale nemaju, ali sta je tu je
Ma imam i njih i official, sve, ali ne ide nesto, slikao sam i poslao ovom Nikoli i rekao jos sinoc da ce videti, ali evo, mozda ce srediti, neznam, evo i slika, ova zadnja mi se ponekad javlja kao opomena, ali ne uvekProbaj titlovi unofficial iz dEXE repo i proveri da li si dobro uneo username i password.
Postojao je problem jer ste se spajali s "krivim" korisničkim nalogom.Ma imam i njih i official, sve, ali ne ide nesto, slikao sam i poslao ovom Nikoli i rekao jos sinoc da ce videti, ali evo, mozda ce srediti, neznam, evo i slika, ova zadnja mi se ponekad javlja kao opomena, ali ne uvek
Sve ok, resen problem, hvalaPostojao je problem jer ste se spajali s "krivim" korisničkim nalogom.
Imali ste dva naloga na sajtu (levca5 i levca05) i sistem je povezao onaj s istom mejl adresom.
Nikola mi je javio da je "problematični" nalog obrisan i da sad sve radi.
Može, bez problema.Ako doniram mogu li sa taj nalog koristiti na više uređaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari