Šta je novo?

Titlovi.com odlaze u istoriju

Nije u tome poenta, već u posecenosti samog sajta i reklama koji su na njemu i svakog klika.
Ma dajte ljudi, 10e za godinu dana.

Šta misliš koji procenat ljuti koji zna za taj sajt za titlove i kako da iste skine i raspakuje ne zna za i ne koristi ads blocker u browseru?

U tom pravcu se i ide već godinama u nazad.
Nije problem u tim prevodima,za svaku stavku moraš da platiš ako hoćeš da koristiš.
Naravno,pre toga su "linije" bile besplatne.
Ne bi me čudilo za par godina da moraš da platiš za svakog igrača na terenu(sport) pola evra godišnje...Šta je to pola evra..ništa.
Ne moraš ni sve igrače da gledaš.😉
Mnogo ima tih servisa,kanala..negde morate da platite na 2,3 strane da bi gledali jedno.
Neznam...možda grešim,ali razumem,kapitalizam,mada protiv istog nemam ništa protiv.
Mada mi smeta kad se ide ka tome i "naplaćivanju vazduha koji udišeš"..
Možda grešim,
ali svakako sam za to da svako naplati svoj rad.
Kao što rekoh nije vezano za titlove,mada ima dodirnih tačaka.

Nema razloga da ovde idemo u offtopic.

@Sgt. Major objasnio, a dodao bih samo još da to važi za bukvalno sve što pomislite da je skupo. Probajte sami, možda možete povoljnije, pa će i ostalim korisnicima biti bolje.

Kod mene nesto ne idu nikako ovi titlovi.com. Open subtitles mi rade, i u Fen lighte i Serenu i Elementumu ali ovi nikako. Uplatio i onih 10e za zmaj suporter, pa posle i 4,7e donaciju, zahvalnicu dobio preko e-maila, kao API je omogucen, ali jok brate, konstantno ide ono "API onemogucen, proveri email za vise detalja". Slao to ovom Nikoli, on kaze da bi trebalo da je sve ok, izrestartovao sve moguce, brisao cashe memoriju u kodijum ponovo ubacivao plugine, ali jok brate, ne ide pa ne ide i na kraju izgleda da cu dici ruke. Krivo mi sto Soguna nema na Opensubtitles.com, samo prva epizoda ima prevode, ostale nemaju, ali sta je tu je

Skini ručno sa titlovi sajta pa upload-uj na OpenSubtitles sajt pa odakle povuci na Kodi? 😂
Mada ako do ih već skinuo ručno mogao si i direktno u Kodi da oh otvoriš 😆

Kod mene nesto ne idu nikako ovi titlovi.com. Open subtitles mi rade, i u Fen lighte i Serenu i Elementumu ali ovi nikako. Uplatio i onih 10e za zmaj suporter, pa posle i 4,7e donaciju, zahvalnicu dobio preko e-maila, kao API je omogucen, ali jok brate, konstantno ide ono "API onemogucen, proveri email za vise detalja". Slao to ovom Nikoli, on kaze da bi trebalo da je sve ok, izrestartovao sve moguce, brisao cashe memoriju u kodijum ponovo ubacivao plugine, ali jok brate, ne ide pa ne ide i na kraju izgleda da cu dici ruke. Krivo mi sto Soguna nema na Opensubtitles.com, samo prva epizoda ima prevode, ostale nemaju, ali sta je tu je
Probaj titlovi unofficial iz dEXE repo i proveri da li si dobro uneo username i password.

Probaj titlovi unofficial iz dEXE repo i proveri da li si dobro uneo username i password.
Ma imam i njih i official, sve, ali ne ide nesto, slikao sam i poslao ovom Nikoli i rekao jos sinoc da ce videti, ali evo, mozda ce srediti, neznam, evo i slika, ova zadnja mi se ponekad javlja kao opomena, ali ne uvek

Prilozi

• IMG20240510093925[1].jpg
    IMG20240510093925[1].jpg
    160.6 KB · Pregleda: 144
  • IMG20240510092312[1].jpg
    IMG20240510092312[1].jpg
    84.5 KB · Pregleda: 110
  • IMG20240510092305[1].jpg
    IMG20240510092305[1].jpg
    131.7 KB · Pregleda: 144
Ma imam i njih i official, sve, ali ne ide nesto, slikao sam i poslao ovom Nikoli i rekao jos sinoc da ce videti, ali evo, mozda ce srediti, neznam, evo i slika, ova zadnja mi se ponekad javlja kao opomena, ali ne uvek
Postojao je problem jer ste se spajali s "krivim" korisničkim nalogom.

Imali ste dva naloga na sajtu (levca5 i levca05) i sistem je povezao onaj s istom mejl adresom.

Nikola mi je javio da je "problematični" nalog obrisan i da sad sve radi.

I ja sam navodno imao 2 naloga a nisam...

Postojao je problem jer ste se spajali s "krivim" korisničkim nalogom.

Imali ste dva naloga na sajtu (levca5 i levca05) i sistem je povezao onaj s istom mejl adresom.

Nikola mi je javio da je "problematični" nalog obrisan i da sad sve radi.
Sve ok, resen problem, hvala

jučer dobio mail, ne znam po kojem principu to ide

da, ma ja sam zabrijao da je to sad 15.4 a ne prošle godine 🤐

Mogu reci da 10e koji se doniraju su jedni od najisplatljivih para koje sam potrosio.Koristim titlove sigurno 15 godina pa svaka cast momcima na trudu.

Nazad
Vrh Dno