Šta je novo?

Titl za Usual Suspects?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Skinuo sam onaj sa sajta Drunk Devil-a, ali ide dosta brze u odnosu na film. Ako neko ima "normalan" neka postavi.

Probaj ovaj.

Ovaj je dobar, hvala.
Ali kome da se zahvalim tebi ili Frentzenu? :D

Koji ste vi prevaranti ccc... ;)

Titl je postovao Nesha, na kraju prevoda pise "obradio: Frentzen", i na kraju se ti javljas da si ga preveo! :))))

Amon_Ra je napisao(la):

Titl je postovao Nesha, na kraju prevoda pise "obradio: Frentzen", i na kraju se ti javljas da si ga preveo! :))))

Jel' znash shta je najsmeshnije? Shto sam ga ja zaista preveo negde u septembru proshle godine... Mlad si, pa ne znash celu prichu.
I u pravu si, titl je mozda "obradio" Frentzen, ali ga on nije preveo.

Bane

p.s. "The Usual Suspects" je jedan od mojih all-time favorites, i skoro pa da ga znam napamet. Shteta samo shto se Brajan Singer posle jeftino prodao...

... Keaton always said: "I don't believe in God, but I'm afraid of him". Well, I believe in God. And the only thing that scares me is Kayser Soze...

Nikad ne bih prisvojio tuđi rad kao moj, daleko od toga. Samo sam morao da ga obradim, prilagodim ili nazovi kako hoćeš to, da bih mogao da gledam film koji sam nabavio bez prevoda. I to film koji ne izgleda baš najbolje, tj. loše je odrađen DivX.
Bane, nadam se da se ne ljutiš što se tvoji titlovi nalaze po internetu :)

Stvarno ima svashta sa tim prevodima... Neki ubacuju svoje ime samo zato sto su ispravili 3 greske u kucanju i slicno...

Takodje mi nije jasno zasto ima toliko nepotpisanih prevoda. Da li se to neki ljudi boje (ovde ne mislim na DVD ripove) ?

Razlike su drastichne .... :D .

Ne verejum da se ljudi boje, vec ima dosta razlicitih grebovanja pa se titl-ovi moraju podesiti a za to moras skinuti te potpise...
Posle ih niko ne vraca...

U svakom slucaju najbolji su prevodi koje je uradio fan bas tog filma! Covek se obicno najvise trudi bas oko onog sto voli...

Tako za Baneta svaka pohvala! A ne skodi ni Heintz-ov dodatak...

Amon_Ra je napisao(la):

Tek sad vidim ovo. Koji bre Neša? ;)

Nazad
Vrh Dno