Šta je novo?

Titl za dva diska u titl za jedan

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
Naslov sve govori. Ne mogu nigde da nadjem titl za film koji je za jedan cd ima li nekakva fora da titl za dva cd spojim u jedan fajl.

Moze da se uradi sa subtitle workshop-om.

Poslednja izmena:
Tools->Join subtitles.

To nekada zeza pa ja koristim manuelnu metodu. Sinhronizujes oba titla sa filmom (prvi dio sa prvim, drugi sa drugim) sacuvas u .sub formatu, otvoris disk 2 titl, copy sve od prve linije titla i paste na kraj titla prvog diska. Nikada nije omanulo.

Join titles u sub workshop-u najcesce obavi posao dobro, mada mi se par puta desilo da je doslo do neke desinhronizacije.
poz.

Hvala SW radi ako bude pravio probleme manuelno probacu i to. Inace razmisljao sam o manuelnom i pre ali me uvek bunilo kako ce se odraziti kada prekopirani deo koji ima vreme pojavljivanja 00:99:13 naprimer stigne na red pa nikad nisam ni pokusao. Hvala jos jednom i pozdrav

Ako dođe do desinhronizacije pri spajanju u Subtitle Workshopu potrebno je samo manuelno pomeriti sve titlove sa drugog CD-a za nekoliko sekundi i problem rešen.
Nikada nisam koristio ručno spajanje.

pa koliko traje to spajanje 2 titla u jedan fajl ? Jel ta operacija traje koliko traje i film ili ja nissam nesto dobro razumeo!

Ma sekund traje,ne ide film uporedo....

Vrh Dno