Šta je novo?

Titanfall

Takoreći skriptovan.
Mene u celoj priči brine što bi igra mogla da zaudara na joypad.

pa videces kad budes igrao, krajzis je primer gde svo to skakanje, nevidljivost, i ultra hi-tech dzidzamidze mogu da smore vrlo brzo i veoma ih je tesko izbalansirati
+ jos ako budu mape od 20m2 sa 16 igraca onda ode sve do djavola :D

Igrao sam sva tri Krajzisa u MP i znam da je šitić. Ali sam takođe igrao ovo što si ti opisao do detalja (igra se zvala Exteel) i bilo je super, nikakvih problema sa balansom. Doduše samo su bili mechovi tj gundami, nije bilo ljudskih igrača ali je bilo svih specijalki koje si nabrojao. Nije to loš koncept, samo je Crytek nesposoban da napravi išta osim grafike da valja.

Gejmpleja nigde? Znaci ovo su sve bile pre-renderovane cutscenes? :)

@G!!!

Ima logike, da, podseca ovo na Krizu 3, ali i dalje meni je ovo ubedljivo najslicnije COD MW-u... samo sa sto vecim skakutanjem, letenjem, i tako malo vecim mech drop packovima. :) U svakom slucaju i meni je delovalo zanimljivo, sada manje, ali verujem da ce biti dosta igrivo kada se zaista proba.

To je "režirani gameplay" koji veze nema sa realnom slikom, osim grafičkog elementa ali je to meni lično manje bitno (a i nije nešto grafički ako ćemo realno)...

Ok, "rezirani gejmplej" koji i dalje nije gejmplej i nije realan. Jasno. Verovatno ce prava igra biti Samalamajan tvist, gde ce mekovi da ulaze u igrace a umesto letenja bice padanja, dok ce zgrade da skacu po igracima.

:)

Covek je verovatno hteo da kaze da je gejplej skriptovan, a ne prerenderovan. :)

Ok, "rezirani gejmplej" koji i dalje nije gejmplej i nije realan. Jasno. Verovatno ce prava igra biti Samalamajan tvist, gde ce mekovi da ulaze u igrace a umesto letenja bice padanja, dok ce zgrade da skacu po igracima.

:)

M stvarno danas nisam raspolozen za prose*avanja, cinjenica da su klipovi koje smo videli skriptovani i na taj nacin od poslednjeg shit FPS-a mozes uciniti da izgleda ultrakvalitetno i zabavno.

Vrlo sam skeptičan po pitanju ovog naslova. Multiplayer only, sa gejmplejem koji je takav da se takmičiš ko će pre do Titana, pa kao uništavaš Titana...jednostavno meh, biće 100 boljih multiplej pucačina.

M stvarno danas nisam raspolozen za prose*avanja, cinjenica da su klipovi koje smo videli skriptovani i na taj nacin od poslednjeg shit FPS-a mozes uciniti da izgleda ultrakvalitetno i zabavno.

"Jer je očigledno da dosta ulažu u marketing i hype (gameplay-a nigde i dalje)"... gejmplej je recimo u slobodnom prevodu mehanika igre i kako se nesto odigrava, a svi "traileri" ove igre upravo samo to i prikazuju... tako da i jesu "gejmplej" traileri.

Anyway, a sada ozbiljno... ono malo napucavanja u onako "malim" mapama gde se nista specijalno ne odvija od taktiziranja ne deluje izvodljivo i moguce u igri? Give me a break. Kompletan "trailer" deluje sasvim izvodljiv i sasvim nista neuobicajeno napucavanje koje eto od ide od sletanja do uzletanja bez ijedne smrti. Meni je ovo najvise kao jedna COD hajtek flaj partija. Apsolutno meh sto se tice tog "izreziranog" igranja gde su svi planski odigrali jer verujem da ce skoro svaki (death)match biti ovakav uz jump/shoot/run, naravno uz bar malo sposobnosti da igrac tako lako ne zagine.

Ako hocemo da pricamo o unapred isplaniranom gejmpleju onda treba pogledati ono sto su radili za BF4 za E3 sajam gde su se apsolutno svi (pa i EA CEO), kretali po unapred predodredjenom planu i bas je delovalo vestacki, sa sve obaranjem tenka u podrum, pogotovo sto se zna da u BF-u (gde ima daleko vise mogucnosti za sam pristup igri zbog menahike) manje su sanse da se tako nesto uklopi, pa partija i cela ta ofanziva deluje "izrezirano".

U svakom slucaju, slazem se da dosadjuju traileri jer ne prikazuju nista raznovrsno, pre svega sto se vidja jedno te isto napucavanje, ali opet, prikazuju i samu sustini igre kako se skakuce i napucava... tako da kome se svidja taj fly COD MW fazon sa sve mechovima, svidece mu se i igra... najverovatnije. :p

Poslednja izmena:
Ovaj poslednji "trailer" izgleda kao topshop reklama:S:

Još Hype-a, sirovog gameplay-a nigde...

Ako ces tako onda treba bukvalno sve da ti se smuci i dignes ruke od svega.

Kako god...rezervisao sam key za 20 i kusur evra.

Mislim da će TitanFall biti teško porediti sa drugim igrama. Očekujem da ovo bude jedan baš svež i inovativan naslov u svetu MP pucačina.

Mislim da će TitanFall biti teško porediti sa drugim igrama. Očekujem da ovo bude jedan baš svež i inovativan naslov u svetu MP pucačina.

Sve zavisi šta podrazumevaš pod svežinom i inovacijom. Ako je sveže da se CoD upakuje u Mechove, onda jeste sveže. Mene više iritira što se radi o još jednom fast-paced fps naslovu kakvih danas ionako ima na tone umesto da dobijemo nešto sveže ili makar retro u smislu "taktičkijeg" pristupa, a sve me neodoljivo podseća na Battlefield 2142. Meni pre deluje da se ovom igrom ispituje ima li prostora za još jedan IP, a pošto je Microsoft ionako plaća, EA je raspoložena da je izbaci na tržište, zašto da ne.

Naravno, može biti da se varam. Vreme će pokazati, a nije daleko mart...

gde si to uradio :)

G2play. Cena je bila oko 29.99 + neki promo kod i ispalo je 26 ili 28...provericu history transfera.

Slazem se sa Filipom da Titanfall ne donosi nista novo, ali to opet ne znaci da je igra losa i da ne opravdava hajp. Barem su prikazali dovoljno kolicinu gejmpleja da se stvori slika o onome sto mogu da ocekujem, a to nisu neke bombasticne inovacije i next-gen grafika, vec rostiljanje, dizajn nivoa, sp primese u mp igri,...Nekome ce se to svideti nekome nece, meni jeste ono sto sam video, kao i gomili ljudi sa sajtova koji su bili u prilici da probaju igri, a za koje sam siguran da ne uzimaju pare ni od koga, pa ni od MS-a. Sa druge strane, slicna situacija je bila i sa poslednjim Alienima, pa svi znamo sta je na kraju ispalo.

Poslednja izmena:
Sve zavisi šta podrazumevaš pod svežinom i inovacijom. Ako je sveže da se CoD upakuje u Mechove, onda jeste sveže. Mene više iritira što se radi o još jednom fast-paced fps naslovu kakvih danas ionako ima na tone umesto da dobijemo nešto sveže ili makar retro u smislu "taktičkijeg" pristupa, a sve me neodoljivo podseća na Battlefield 2142. Meni pre deluje da se ovom igrom ispituje ima li prostora za još jedan IP, a pošto je Microsoft ionako plaća, EA je raspoložena da je izbaci na tržište, zašto da ne.

Naravno, može biti da se varam. Vreme će pokazati, a nije daleko mart...

Ako želiš taktičkiji pristup, dođi na Arma 3, od toga ne postoji bolje danas, niti će postojati skoro :)

Podseca me vise na Halo, nego na Unreal Tournament, tako da nisam bas nahajpovan. Od Haloa me je uvek pomalo odbijao taj low gravity, koji je cini mi se prisutan i u TF.

Ja bih iskreno nesto brze, dinamicnije... Sto manje takticki, a sto vise adrenalinski. Trziste je malo vec prezasiceno taktickim pucacinama.

A i efekti / grafika su jadni.

A sta reci tek za zvuk, klasican cod-ovski, zaboravljen u proslom vremenu. :) Inace, kvalitetnih fast pace pucacina stvarno fali, ali ne ovih sa modernim gunovima, vec onih kvejkolikih ili jos bolje UT4 fazona... ako se nadam se ikad desi.

btw, kad smo vec kod toga, da ne zna neko gde moze da se uzme Nexuiz, jurim ga jos od letos ali ga nigde nema u prodaji?

Damn ok, nista onda i dalje pikanje sa botovima...

Mogli su se malo protegnuti. 6v6 je baš malo.

vzfysiv.png

Ahahah :d

To znaci sta? Od pocetka se znalo da je ovo fastpaced FPS na relativno malim mapama. Ko je igrao CS i CoD dobro zna da je sve preko 6 igraca neigrivo krajnje, tako da ovo nije losa vest, ono sto mene plasi jeste nedostatak bilo kakvih prikaza gameplaya, bukvalno nismo nista videli jos...

Upravo to 6 na 6 je taman za ovakvu igru.

Slažem se, ako su mape dizajnirane u stilu CS-a i starijih CoD-ova više od 5v5 ni nema smisla, uostalom tako se i igra kompetativno.

Poslednja izmena:
Najbolje da će EA da dizajnira mape u takvom stilu. Živo me zanima kako će da izgleda balans kada u 5v5 okršaju jedan tim dobije Titana. Ovo će ići u nekom drugom pravcu, gomilanjem Titan klasa i ko zna čega sve još. To su majstori bloatovanja, a ne balansiranja.

Okreni, obrni, ovo je naslov kojim EA testira koliko su ljudi raspoloženi za prodavanje bubrega za mud...pardon, koliko su raspoloženi da kupe još jedan fps klon, a usput se uzima kinta od Microsofta.

Nazad
Vrh Dno