Šta je novo?

Titanfall

FPS, gamepad i konzole, a ja mislio ozbiljni ljudi pišu na forumu :d:d:d

Pa ako si dobro shvatio, moj post je totalno pro-pc i ako razumeš o čemu pričam, nema potrebe za tom "peti razred" diskusijom.

G@W je obrisao post, još bolje je delovalo u paketu, dva zaredom.

A za te fore "vi iz ove i one sobe" bi vam svima podelio banove da se ja pitam ili da ovaj forum ima ikakav nivo kontrole.

Još će neko da me uči šta je pc gaming jer sam iz neke sobe, a pritom ni jedan jedini komentar na sam dizajn igre ne možeš da cuješ.

Koje dno ovo postaje, nemam reči.

Bilo bi dobro da naučite da napišete bar ponešto o samom dizajnu igara, a ne da se bavite blic/domaći youtube komentarima.

I koja su to grupisanja, ovaj je rekao, onaj je rekao (neki naš predstavnik iz sobe?!), pa sad svi da ćutimo? Ja se i dalje nadam da me *****avate.

Poslednja izmena:
Više sam reagovao na Killzone post i o bilo kakvoj ideji igranja fps-a sa gamepadom...

Više sam reagovao na Killzone post i o bilo kakvoj ideji igranja fps-a sa gamepadom...

Razmisli o mehanici ove igre (o kojoj je i tema), pa ćeš videti da tu svakako moraš da razgovaraš o joypadu i njegovom uticaju. Nije dovoljno da ti to igraš na misu, pa da sve bude u redu, ima nepopravljivih stvari, to je sve što sam hteo da kažem.

Ivane vrati se dole u sobu zajedno sa svojim gamepadom znas!

Ok, aj pravicu se da se *****avaju, iako su momci mrtvi ozbiljni :D

Ja samo gledam ko će se upecati :D

RPS: Here’s Why Titanfall Stole The Show At EG Expo

From another angle that’s what Titanfall is. This game is basically the creators of Modern Warfare sticking two fingers up to Activision and saying ‘here’s what happens next.’ I expected Titanfall to be pretty fun, and instead it blew my face off and became a must-have. I know there’s some cynicism about overwhelmingly positive previews of games – how could there not be? RPS isn’t that kind of site and I’m not that kind of journalist, but I have told one little lie. There was an extra word on my notepad, bringing the total to four in about twenty minutes. “Wow.”

Ovo je Q3 na steroidima.

Počinju da me nerviraju sa spinovanjem jednih te istih, izrežiranih snimaka po ovim sajmovima... Hoću gameplay, pravi, nemontiran. Do tada skepsa.

Nema nista od tih prezentacija i snimaka. Ovakve igre moraju da se osete pod prstima, da se vidi kakva je mehanika i kakav je balans izmedju oruzja. Dok ne bude instalirana...

pa prijala bi neka quakeolika pucacina, koja klizi i koja je brza :) u kojoj ne mora da bude kretanje sto sporije da bi bilo realnije (i pri tom zakacinjes na svaku travku i ivicnjak)

Ovaj Titanfall je COD 4 na "steroidima", sa sve Tribes jetpackovima i mechovima... sto se sasvim fino vidi po animacijama, napucavanju i standardnim XP poenima.

Shootmania Storm?

bacio sam pogleda na gameplay i fino izgleda , mada mi je prva asocijacija bila tribes (osecaj da vise letis i klizis nego sto trcis i skaces)

mada sam shvatio da pozivanje na quake iz ove perspektive moze da unese zabunu jer su se izgubile nijanse u pucacinama koje su tada vladale

sto kaze gosn M ako bude cod4 fazon, u poredjenju sa ostalim igracima to ce biti ko quake :d

Igra nam stize 11 Aprila..

Mislis 11./13. marta? :)

Nego, ovi nisu normalni...serviraju nam isti gejmplej u tri razlicita trejlera.

Svi novi naslovi idu s proleca, niko ne sme da se oproba protiv vec "dokazanih" naslova u jesenjoj najezdi. :(

ja se samo nadam da ce multi biti bolji od krajzisa koji mi je bio smor nevidjen :)

Kakve veze ova igra ima sa Krajzisom?

Edit: Cenim da si hteo da postuješ u Warface temi.

pa videces kad budes igrao, krajzis je primer gde svo to skakanje, nevidljivost, i ultra hi-tech dzidzamidze mogu da smore vrlo brzo i veoma ih je tesko izbalansirati
+ jos ako budu mape od 20m2 sa 16 igraca onda ode sve do djavola :D

U početku sam bio dosta nahajpovan za ovu igru. Kako vreme prolazi sve sam više skeptičan po pitanju kvaliteta igre. Jer je očigledno da dosta ulažu u marketing i hype (gameplay-a nigde i dalje) a igre koje su imale takvu razvojnu putanju prethodnih godina, ispale su teški šit. Još se nadam da će ovo valjati...

Gejmpleja nigde? Znaci ovo su sve bile pre-renderovane cutscenes? :)

@G!!!

Ima logike, da, podseca ovo na Krizu 3, ali i dalje meni je ovo ubedljivo najslicnije COD MW-u... samo sa sto vecim skakutanjem, letenjem, i tako malo vecim mech drop packovima. :) U svakom slucaju i meni je delovalo zanimljivo, sada manje, ali verujem da ce biti dosta igrivo kada se zaista proba.

Kako nigde? Pa odmah su ga i prestavili sa gejmplejom. :)

Nazad
Vrh Dno