Šta je novo?

Titanfall

LastExile

Cenjen
Učlanjen(a)
10.10.2012
Poena
169
[YOUTUBE]goe6IB1DLZU[/YOUTUBE]

Respawn Entertainment has announced Titanfall, its new mech-based shooter. It will be coming to both Xbox One and Windows.

Dakle kreatori Call of Duty serijala are back...datum izlaska Spring 2014 :D

Cod + Mechwarrior,deluje zanimljivo..

Izgleda super, samo me zanima da li se igra zasniva na novom enginu?

Znam da je bio neki leak pre par dana, receno je bilo da ce koristiti source engine e sad ne znam da li je to i potvrdjeno.....

Igra mi izgleda kao spoj COD+Hawken + BlackLight Retribution, po svemu sudeci bice zanimljivo :)

Tema ide dole jer je ovo Xbox One ekskluziva.

Edit: Cek bre, otkud ovo?

Respawn Entertainment has announced Titanfall, its new mech-based shooter. It will be coming to both Xbox One and Windows.

Sto bi reko Nedjo, daj link?

Edit2: Nema veze, naso sam.

Take a look at Titanfall below. The game will also launch on Xbox 360 and PC—possibly making the Xbox One an even tougher sell.

http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/06/10/titanfall-revealed-as-new-xbox-one-exclusive/

Nisu smeli da kazu na konferenciji da izlazi i za PC.

Poslednja izmena:

Dobro je sto dolazi i za komp.

Bice sjajno ako to znaci vise igraca po mapi kao u Battlefieldu.

Izgleda super, samo me zanima da li se igra zasniva na novom enginu?

Nemaju oni veze sa CoD-om vec 4-5 godine, nesto malo pre izlaska MW2 activision je pod optuzbama da pregovaraju sa EA ili tako nesto dao otkaz nekolicini vodecih iz tima koji je kreirao CoD tada i zajedno sa njima je otisao i kostur te ekipe. Ovo bi trebao da im bude prvenac od tad ako se nevaram, a samim tim verovatno i nov engine. :)

Jos kad je procureo kover pre neki dan, znalo se da izlazi i za pc. Za sad sve izgleda obecavajuce.

Poslednja izmena:
Sjajno izgleda. Svidja mi se wall jump. Steta sto ga nisu vise prikazali.

ono sto mi nije jasno iz ovog gameplaya, da li se radi o multiplayer delu ili sp? na pocetku pise "waiting for players" i sve deluje kao neki control point multiplayer

Mene podseca i na Tribes, naravno ono skakutanje po mapi sa jetpackom... u svakom slucaju jedna od boljih igara na MS E3 prezentaciji.

U sustini je kopija Section 8 ali mnogo bolje odradjeno.

Konačno da dobijemo i pravog naslednika za cod. Dugo je treba respawn-u da napravi svoju igru, ali sam ubeđen da će imati ono što je svojevremeno cod imao u sebi. :)

Ne moze imati ono sto je originalni cod imao u sebi.

iju al ovo izgleda dobro

samo da ima dobre kontrole, i da dizajn mapa bude okrenut i PC-u (na prvi pogled za sada tako deluje)

toliko filmskih momenata i atmosfericnosti ima, poprilicno sam iznenadjen

Odavno ovo nisam rekao za neku igru ali ovo mi se jako, jako dopada. :D

Opasno sam se nalozio na Titanfall. :) Samo me malo plasi cod-oliko napucavanje.

Dobra ova plava Zamislite jednu takvu kući da igra sa vama ... sve stvari

ja sam pre za

sasha-grey_o_537432.jpg

Igra koristi nabudzeni source endzin...

Meni izgleda totalno najs, i sa znatno boljim animacijama nego neki bf..
Skinuo sam onaj hd video od 1,2gb i nikada ne bi na prvu loptu rekao da se radi o source engine-u..
Ovo je jedan od retkih mp modern/scifi shootera koji ima moju pažnju i preorder cim to bude moguće

"Utegnutost" animacija najvise podseca na COD serijal, a i logicno je zbog developera koji radi na ovome. Inace da, sasvim fino izgleda u pokretu na 60fps...

Izgleda zabavno i originalno za razliku od većine dnašnjih MP serijala. Inače jako mi se dopada jedna sitnica kojoj ja barem pridajem jako puno pažnje, a reč je o kameri. Prilično uverljivo se klacka dok glavni junoša trčkara okolo, što je lepo videti jer po meni upravo ovakve sitnice pospešuju koordinaciju prilikom manevrisanja i naročito skakutanja koje je ovde specifično.

nije lose malo brze napucavanje sa mehanikom kretanja koja nije bangava kao u bf3 ili RO2 a da nije prost priprost cod... imaju lepe predispozicije samo da im dizajn mapa bude dobar, valjda nece imati neka ******ska ogranicenja u multiju u fazonu 8vs8 :|

Pitam se koliko ce ovo biti zabavno na misu i tastaturi. Deluje prilicno sporo i optimizovano za joypad. Kretanje je takvo, plus klasican moderan ADS game dizajn, pucanje bez kretanja, verovatno samim tim totalno neupotrebljiv hipfire, ko koga prvi vidi - gotovo. I zbog takvog dizajna je nemoguce iz blizine (u letu npr, a ovde ce toga biti dosta) hipfire-om brzo pogoditi nekoga koga si video. To mi mnogo fali ovde, posto je ceo fazon takav.

Naravno, radice lepo na pc-u i bice jos "lakse" za igranje na misu, ali se pitam koliko ce biti zabavno...

Meni je ova igra rodjena da bude napravljena oko misa i tastature, sa ovako zamisljenim kretanjem, pentranjem i double jump/wall jump forama mogla je da bar malo da podseca na stare twitch shootere. Ovako ce biti danasnja klasika, samo malo svezije...

Sad komentarisem samo game design oko joypada, a ne igru kao celinu koja mi se mnogo svidja i igra.

Previse cod-oliko bezmozgasko napucavanje, iako je koncept lozenje..

Nazad
Vrh Dno