Vojkan je napisao(la):Taj kuler je neverovatan, ja sam ga pre 1.5 dana platio 13€ a do skora je bez problema hladio recimo [email protected] na 1.7V u zatvorenom kućištu.
Ne pominji mi to urlanje od FOP-ademios je napisao(la):Imam ga i zadovoljan sam,relativno je tih (Pre njega sam imao FOP-38).
Vojkan je napisao(la):Uglavnom za XP 2400+ će biti savršeno dovoljan.
Posto sam se u zadnji cas odlucio za XP 2500+ i Abit NF7( citaj nagovorise me ljudi na forumu), 'oce li biti dovoljan za njega na recimo 11X200=2200MHz? Mozda pitanja ovog tipa vishe smaraju koliko se ponavljaju, ali nemam bash izbora pa da ne uzimam vec da trazim na drugom mjestu!
Hvala i POZDRAV
dok nisam umesto njega stavio cooler master kod koga se bukvalno čuje samo vazduh.
Pročitaj opet, nigde nisam rekao da je tih 🙂trx je napisao(la):koji cooler master si stavio? mislim na ovaj sto hvalis da je tih.
Mogu da ti kažem, ali šta ćeš ti imati od toga? Mislim, ljudi, jel vi stvarno verujete u to što vam ploče očitavaju? 🙂 Za mene to služi samo za poređenje različitih kulera na jednoj istoj mašini, tipa "ovaj x hladi bolje od y".trx je napisao(la):na koliko ti drzi u full load-u taj CPU na 2.2GHz na 1.7V?
Diodu zavlačiš tako što je zalepiš sa donje strane procesora a onda njen kablić sprovedeš između pinova i tako montiraš CPU. Nađi na recimo TT sajtu uputstvo za montiranje volcano-a 9/11/12 i videćeš na šta mislim.trx je napisao(la):ja imam Spire WhisperRock IV (za koji ploca pokazuje da se vrti na 2700rpm iako bi po specifikaciji trebalo da se vrti na 2300rpm), Barton 2500+ @2250MHz @1.65V, zatvoreno kuciste bez i jednog ventilatora.
temperature koje postize su veoma velike - idle ~57C full load ~67C. nisam verovao ploci pa sam sondom merio temperaturu u sredini cooler-a (nisam znao kako da je zavucem ispod CPU-a 😀 ) i sonda je pokazivala nekih 5 stepeni manje nego dioda u CPU-u, bilo da je idle bilo da je full load. tako videh da mi ploca ne laze mnogo, ma kako mi se ne svidela njena ocitavanja. 🙁
He, nije to ništa, ti nisi video raptora, 2.5GHz, 1.925V, zatvoreno kućište i 52c u istoj rečenici? 🙂trx je napisao(la):elem, ovo tvoje "ispod 60" me je malo utesilo jer sam od onoga "Barton @2.2GHz u full load-u = 42C" dobio zesce komplekse :sceptic:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari