Pa poene mozes da raspodelis kod onih carobnjaka ali ti to znas tako da se verovatno ne radi o tome, zar ne?
Sta je DPS ?
I da vas pitam jos nesto... posto ima stvarno mnogo ali MNOGO magija... da li vi forsirate sto vise ali imate manje poena na njih ili manje njih ali da budu jace? Jer, ja koristim bukvalno 5 magija i ne treba mi apsolutno nista vise do kraja igre! Iako verovatno medju preostalim magijama ima super stvari ja u njih nisam ulozio nista jer mi je mnogo korisnije da pojacam neku magiju koja je vec jaka i na koju sam se navikao nego da krecem od 0 na nekoj drugoj...
ne znam u cemu je problem s igricom al skoro svaki put me izbacuje!igram 15-20 min i u nekim momentima kad je grafika zahtevnija on izbaci na desk i pokaze onu glupu riport poruku!najcesce me izbacuje kad ulazim u pecine ili prelazim mostove...mislio sam da je do graficke koja je klokovana (9550 ge) ali isto je i bez kloka!imam 2.6 celerona i 512mb rama i uopste ne secka igra ali ovo je postalo frustrirajuce!sta da radim?
i posto ulazim u igru svaki put od fontane pomuzao sam sve moguce iteme na mapi i to sam dobio neke extra stvari po 2. ili 3. put!i + sam vec 20 lvl a imam jos dosta u grckoj da igram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari