Šta je novo?

Titan Quest

Novi Diablo! E to se čekalo.

Posto sam probao demo ovog 'cuda' mogu reci samo reci hvale.
Zaista je daleko u grafici ispred svih hack'n'slash igara. Deluje veoma zarazno. Gameplay je standardan za ovakav tip igre. Jednostavno igra je pokupila sve najbolje i slozila na jednom mestu.
Dopalo mi se levelovanje i razvijanje lika po vestinama. Inventar je mozda mali, ali dobra je fora sa pop-up fazonom da uporedis sta uzimas, a sta trenutno nosis od itema.
Ovo ce bez sumnje biti instant hit.

pozzzzzzzzzzzzzzzzz

Konacno!Ja sam se na demo nalozio ko blesav vrhunska grafika+vrhunski (bar po meni) gameplay :banana:

Šta ***** Kuzma u SK-u da se radi o "3d likovima na 2d pozadini", kad shotovi govore drugačije...

Skidam :,,:

A inache retko imam zhivaca da skidam demoe.. :)

Radi se o punoj (narodnoj) verziji igre.

Ostatak Goranovih screenova (15 kom) mozete videti ovde.

Ju gle stvarno! :)
Ali nema je na NF-u!
Ide i kod mene.
poz

i ja sam se jos odavno nalozio na demo.
probacu da je nabavim ovih dana.ovako nesto se ne propusta.poslednji prosecni hack and slash je bio dungeon siege 2.ovo je prva igra koja ima sanse da skine diablo sa trona.+tu je i grcka mitologija koju obozavam.

Skinuo, isprobao, stekao prijatne prve utiske :,,:
lepa grafika, puno detalja... Ali vec nadjoh jednu stvar koja me nervira - stvari koje chudovishta bace kad umru se skoro ni ne vide, josh ako ima trave ili nekog zhbunja... Mozhe da se stisne alt pa da se sve to prikazhe, ali ne prikazuje se sve, dal' je bug ili shta...
Ali deluje interesantno. :)

Da li si probao da ubijes cudoviste 2 puta, da vidis da li isti itemi ispadaju. Valjda nisu uradili tako, jer ce biti ******. Ako je isti recept kao kod Diabla, eto zabave u nedogled.

voodoo_nbgd je napisao(la):
Šta ***** Kuzma u SK-u da se radi o "3d likovima na 2d pozadini", kad shotovi govore drugačije...
pa sta si ti ocekivao odo njega?

i ? vredi li sta igra ? Dali je kao diablo (pojednostavljen H&S do bola) ili je kao DS (malo manje poijednostavljen) ili ima vidljivih DND elemenata ? Iskreno, onaj lik u gacama sa screenshotova mi se bas i ne dopada :D

Pa na početku je goljo. Tako je uvjek.

zasto ga nema na nf? izgleda da se ceka cika reloaded

Deluje mi upravo kao nešto između Diabla i DS-a. Kliktanje kau u Diablu, linearnost kao u DS. Na samom početku nije preterano zanimljivo... ali ipak tera da igraš.

A zahtevnost!? Procitah na IGN-u da ima ozbiljne bug-ove.

Zahtevnost? Pa recimo da kod mene fps padne na oko 15 u gradovima (posebno noću, kada ima više izvora svetlosti). Van grada je stvarno uzivanje.

Doduše, glatkoća mnogo zavisi od načina na koji si startovao igru, a pošto još zvanično nije ni izašla, jasno je zašto se ti na IGN-u žale... Odakle njima samo igra, da mi je znati?

Ah, pardon... 1024x768, sve na max, 4xAA, isključen AF (ne vidim svrhu AF pri ovakvom pogledu). U svakom slučaju, ti ne brini, mada je usporenje u gradu osetno.

Poslednja izmena:
reloaded in da house :D

@agilni:

ako na 6600 tako radi onda ne brinem ni malo :p

@G!!!

khm khm :) na private trackeru gde visim, seeders : 1 Lecheers:270 i kusur :) to je jos i dobro :) Tako daje za sada reloaded "in tha ONE house" :)

LOL, ovo sa pivama nije moja grska, cak nema ni dvotacku ispred kanda je dovoljno samo cheers:

Poslednja izmena:
hihi da ste vi meni zivi i zdravi ja sam vec 5 lvl ;)

ma to je 3 sata igre, nemoj sad da se hvalis bzvz :)

Ja sam do 5 lvl stigao još pre dva dana, isprobavajući igru. Isprobavao sam je 2 sata :d
Na žalost, od tada je nisam igrao, ali zato danas... čim ispratim Gance u četvrtfinale :D

Vrh Dno