Šta je novo?

Tirazi igara

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Gde mogu saznati (ako je uopste to moguce saznati) tiraze igrica, odnosno, u koliko je primeraka prodana koja igrica.

A shta ce ti to?

Ja samo znam da je svojevremeno SWOS bio najprodavanija igra na svetu!!!

To znachi: posetite www.swos.co.yu i dodjite na WST 2002 u BG-u!

ZeeGerman je napisao(la):
A shta ce ti to?

Ja samo znam da je svojevremeno SWOS bio najprodavanija igra na svetu!!!

To znachi: posetite www.swos.co.yu i dodjite na WST 2002 u BG-u!

Jeste da je off topic, ali sta je to swos. Nisam bas shvatio. Znam otprilike tematiku, ali kako se igra, koliko je stara itd.?

Pozdrav!

SWOS je fudbal. Grafika je katastrofalna, zvuk josh gori, ali stvar je jako igriva i zarazna. Igra je u rangu GOAL!-a, ako ga se secash. Stvar trazi minimum 386 rachunar sa 4MB RAM-a. Totalni trip. Shto ne probash!?

P.S. ako ne mozesh da nadjesh (dodjesh) do igre, obrati se webmasterima na www.swos.co.yu ; sigurno ce ti izaci u susret, a uz to 3-4 avgust je datum odrzavanja WST-a (World SWOS Tournament-a), pa mozesh da se prijavish na WST 2002 sekciji na navedenom sajtu, pojavish se na turniru, i vidish kakvih ludaka ima na ovom svetu.:D

Uostalom, pogledaj izveshtaj sa WST-a 2001 koji je odrzan u Bachkoj Palanci 14-15 jula proshle godine...

SWOS je fudbal. Grafika je katastrofalna, zvuk josh gori, ali stvar je jako igriva i zarazna. Igra je u rangu GOAL!-a, ako ga se secash. Stvar trazi minimum 386 rachunar sa 4MB RAM-a. Totalni trip. Shto ne probash!?

P.S. ako ne mozesh da nadjesh (dodjesh) do igre, obrati se webmasterima na www.swos.co.yu ; sigurno ce ti izaci u susret, a uz to 3-4 avgust je datum odrzavanja WST-a (World SWOS Tournament-a), pa mozesh da se prijavish na WST 2002 sekciji na navedenom sajtu, pojavish se na turniru, i vidish kakvih ludaka ima na ovom svetu.:D

Uostalom, pogledaj izveshtaj sa WST-a 2001 koji je odrzan u Bachkoj Palanci 14-15 jula proshle godine...

Ma, ja i fudbal.....:( nikako. Ali znam tacno kako izgleda biti lud za tako nekom starom igrom. Evo recimo, ja dan danas igram UFO the enemy unknown, cak pisem i enciklopediju.

Pozdrav!

UFO je loodilo stvar, ali me strashno nervirala tezina nastavka, chuvenog Terror From The Deep....

UFO je loodilo stvar, ali me strashno nervirala tezina nastavka, chuvenog Terror From The Deep....

Tezak je, ali nije nepobediv!!! ;)

Pozdrav! Jeste mu malo bolja grafika i sl. ali mi je ipak I deo prirastao za srce i za prste :D Pozdrav!

P.S. Jedino imam malo problema posto na 933 mhz i na najslabijem nivou skrolovanja mis prosto leti, tj. za pola sekunde drzanja misa na ivici ekrana vec odem na kraj mape. Poz. 2! cheers

luka, davno sam imao programche koje uspori rad kompjutera na zeljeni nivo. pojma nemam kako se zove ali je ideja genijalna, znaci pustis recimo atlona 2200 da radi kao PI na 100mhz i igras UFO lepo...

bas cu videti da potrazim nesto na netu, ako budem imao srece izvesticu te

luka.l je napisao(la):
Evo recimo, ja dan danas igram UFO the enemy unknown, cak pisem i enciklopediju.
Jel imaš ispravnu verziju UFO-a? Onu koja u Alien Baseu ne zabrljavi grafiku?

jddipqd je napisao(la):
Jel imaš ispravnu verziju UFO-a? Onu koja u Alien Baseu ne zabrljavi grafiku?

Imam igru onu koju verovatno svi imaju, ali imam i patch koji ispravlja skoro sve bagove ukljucujuci i taj sa brljanjem.

Pozdlacu ti ga na mail ako hoces. Poz!

Miroslav je napisao(la):
luka, davno sam imao programche koje uspori rad kompjutera na zeljeni nivo. pojma nemam kako se zove ali je ideja genijalna, znaci pustis recimo atlona 2200 da radi kao PI na 100mhz i igras UFO lepo...

bas cu videti da potrazim nesto na netu, ako budem imao srece izvesticu te

Ja sam imao neki slican program ali je mnooogooo bagovao. Radio je po principu da otvara bezbroj nekih txt fajlova pa je onda redovno pucao win.

Pozdrav! cheers

Koliko ja znam, jedan od takvih programa je CPU Killer. Neznam gde moze da se "skine", ali onima kojima treba, najlakshe je da probaju preko google-a.

Shto se tiche preporuke za SWOS, pa nikad bolja preporuka. Niko nije lood da se skuplja i igra FIFU koja je tehnichki izvanredna, ali u sushtini je ****** igra. Proshle godine je lik iz Libana dao 700 dolara za povratnu avionsku kartu da bi doshao ovde i igrao SWOS turnir, tzv. WST 2001.
Treba li ti bolja preporuka od toga!?type;

Za one koji su stvarno zainteresovani, neka posete www.Swos.co.yu , jer rok za prijave za WST 2002 istiche. Sve je to veliko zezanje, druzenje, ali ove godine su planirane i novchane nagrade i to solidne...

poz'

Vrh Dno