Šta je novo?

TinyXP Beast Edition i slicne....

masterokrata

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 Pro 4650g
RAM
64GB
Monitor
2 x Dell
Zanima me konkretno legalnost ovih "ocerupanih" win XP edicija. Nigde se ne pominje, ili ja nisam nasao, pa ako je neko upoznat sa pravnim pitanjima oko licenci i slicnih stvari da objasni.

Ako imaš legalan key (ako je OEM, onda ti treba i nalepnica na kućištu) sa kojim prođe instalacija onda ne vidim zašto to ne bi bilo legalno?

Nije legalan ni u kojem slucaju.Mada ja bas taj koristim neko vrijeme,i skroz sam zadovoljan..

Znaci bez legalnog cd-key-a i nalepnice na kucistu da posedujes original win nista? *** nije fer lepo ocerupash win, on posle toga definitivno nije isti OS. Hvala na pomoci, sprecili ste me da uradim jednu fest glupost.

Znaci bez legalnog cd-key-a i nalepnice na kucistu da posedujes original win nista? *** nije fer lepo ocerupash win, on posle toga definitivno nije isti OS. Hvala na pomoci, sprecili ste me da uradim jednu fest glupost.

Posto si dokon, zasto lepo ne instaliras Vistu i krenes da se ozbiljno bavis istom. Uskoro ( cenim ne vise od 6 meseci) veliki deo igracke populacije ce preci na Vistu. To je neminovnost, ma koliko se neki gicali.

Sa programom nLite moze da se promeni serijski broj od bilo kog Tiny, Micro...
Ako je nekome uopste to potrebno.

Vrh Dno