Šta je novo?

Tiho, tise necujno :) Sta uzeti ???

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Doslo je vreme da se zameni moj stari komp :) Razmisljam da uzmem sledece:

proc: Pentium DC E5200
mob: GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H (GeForce 9400)
mem: 2x1GB (800MHz)
kuc : Thermaltake Wing MA (VI5000BNS) - mozda i neko drugo, videcemo.

Sta mislite o ovoj kombinaciji?? Dovoljna mi je ova integrisana graficka posto se slabo igram.

Koristice se uglavnom za gledanje filmova (divx, HD 720p/1080p), muzika i tako to i naravno za download :)

Koliko je tih box cooler e5200 procesora? Tisina mi je vrlo bitna (najbitnija)!!!

Unapred hvala.

Poslednja izmena:
Mala promena plana - mislim da cu umesto E5200 uzeti c2d 7200. Hoce li thermalright hr-01+ dobro hladiti c2d 7200 (pasivno)???

Za sad je konfa sledeca:
c2d 7200
Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (GF9400)
2x1GB 1066MHz
Coolermaster centurion 590
Thermalright hr-01+

a kad se bude imalo vise para doci ce i tise napajanje.

Poslednja izmena:
Hoce li thermalright hr-01+ dobro hladiti c2d 7200 (pasivno)???

Najverovatnije da.

Dosta ljudi hladi njime pasivno i procesore s dosta vishe potroshnje... (naravno, neki case fan se podrazumeva)

polica tako da su mi kućište koja topao vazduh izbacuju na gore (CM 590 690) beskorisna...

Znaj da, samo zato shto mogu, ne znachi da obavezno izbacuju vazduh nagore.

Npr. gomila ljudi na p182 samo zalepi nestho preko gornje rupe, poshto njom i inache najvishe buke dopire do tebe, a ne treba im 6 ventova u kucishtu...

Jel probao neko ovo kućište? Kapiram ja da je tiho...ali kakve su temp unutra zbog one pene ?
Samo kratko ubacivanje vezano za NZXT HUSH i penu. Istina je popnu se temperature za 4-5 stepena ali sa druge strane jako lepo radi svoj posao i subjektivan osecjaj je da se kuleri zaista "slabije" chuju nego u nekom drugom kucjishtu. Pricham o Antec 12-icama sa 3 brzine i recimo Scythe Kama koju drzhim pozadi da izvlachi vazduh.

:wave:

ps :hr-01 cje sasvim lepo odraditi posao i bez dodatnog vent-a samo treba biti oprezan i ne "izhivljavati se" sa maksimalnim OC-om jer svi dobro znamo da sve preko 72c u full load-u mozhe da nashkodi "vuku" kojem vrucjina nije bash tolika nepoznanica :d

Poslednja izmena:
Jel probao neko ovo kućište? Kapiram ja da je tiho...ali kakve su temp unutra zbog one pene ?
Ja sam malko ograničen prostorom pošto mi se u stolu iznad dela za kućište nalazi polica tako da su mi kućište koja topao vazduh izbacuju na gore (CM 590 690) beskorisna...

Da li uzeti Sileo 500 ?

performanse su odlicne ali je odlicna i cena... makar za sad

Vrh Dno