Cackao sam dosta po netu i uocio sam 3 modela.
CM Sileo 500 , mada sam se uplasio vezano za temperaturu u njemu, gledao sam razne a testitanja to netu gde kazu da je tih, ali ne toliko kao antecovi, a i uplasio me je jedan komentar na it svetu.
http://itsvet.com/proizvod/cooler-master-sileo-500-rc-500-kkn1-gp/comp_comp_case/54/912
Tipa da je jedva stalo napajanje da se ta 2 dodatna ventilatora cuju, mada me cudi jer sam video da ima izolaciju.
Drugo sto mi je zapalo u oci ja
Antec Sonata III sa napajanjem od 500w, vidim svi ga hvale na itsvetu, ovde je na nekom topiki preporucen kao veoma tiho kuciste, ali sam kad sam video na stanim sajtovima da kazu nesto ovako -Sonatas have some of the worst airflow and working space.Pa onda tipa da ispusta zvuke itd.I sad kome verovati narocito i kad naidjete na ovako posle pljuvaca -It’s quiet, it’s powerful, and it is done using off the shelf stock components. And that shows you how far silent computing has come in the last 5 years.Mada po nekim komentarima na stranim forumima sa su antecovi p180 i p182 isto tako dobri ali cena je dosta velika s obzirom da su bez napajanja.
I treci vise prema komentarima(
http://itsvet.com/proizvod/cooler-master-mystique-632-rc-632s-kkn2-gp/comp_comp_case/54/286) nametnuo se COOLER MASTER Mystique 632 ili Mystique 632s ( ne znam u cemu je razlika pa ako bi neko mogao da kaze bio bih mu zahvalan).Takodje opet naidjoh na review u kme ovo kuciste i nije toliko tiho (For those of you looking for a quiet case, I would look on. Not to say that this case is loud, but because it is not specifically designed to eliminate or dampen noise and makes no real attempt at being quiet. The noise is your average hum that lulls me to sleep every night)
Sta bi mi vi preporucili od ova 3 kucista, ili neko novo ( sada prelazimo granicu budzeta iz prvog posta:d).Nekako mi se cini da su antecova dosta tiha, mada me interesuje da li ce za komponente iz prvog posta i neko od ovih kucista biti potreban neki dodatni ventilator??