Jesi li mislio na drive ili disketu😀 😀 ??student je napisao(la):Da se nisi ti malo zbunio? Pitanje je za Acu (koji ti je i odgovorio, veoma precizno i jezgrovito, imas slican hardware kao i on, a 1500 poena manje - pih 🙂🙂) a simpsonH ima kuler koji je jeftiniji od tvog flopija!
Pozdrav!
Sinisa, druze, zovem te za 2-3 dana i reci cu ti... Danas sam odneo napajanje kod Lax-a, pa kad ga bude opravio, videcemo sta moze ona AGOIA Y 0213 😀student je napisao(la):Care, koliki je max. domet tvog procesora na 1.85V sa kulerom na MAX?
Pozdrav!
Ja nemam reci... odnosno, ostao sam bez teksta, jer ne znam sta da kazem. Dal' "neverovatno", dal' "nemoguce" ili mozda "svaka cast"?byMaX je napisao(la):U full-u imam oko 48, ne prelazi toliko... Fora je u tome sto je TT7+ na LOW obrtajima... A stavljena je najshugavija pasta, i kuler je dole zaprljan *nisam imao cime da ga ocistim*... Sjajan je... Sto se CPU-a tice, naravno da nije na defaultu... na 1.85 je!
CAR je napisao(la):Ja nemam reci... odnosno, ostao sam bez teksta, jer ne znam sta da kazem. Dal' "neverovatno", dal' "nemoguce" ili mozda "svaka cast"?
Mislim, procesor na 1820 MHz, sa odsrafljenim naponom na max, a 7+ na "low" setovanju, odnosno negde oko 3300 obrtaja... i svega 48 stepeni na full load-u?!
Dobro, dobro... ne moras dvaput da postujes! Znamo da imas zmaj cooler! 😀😀😀Aca je napisao(la):Sta ja da kazem, 1850Mhz-a na 1.75V, TT9 fan na 3000 o/min, temperatura na 37C, ful load 41C 😀 😛
On u frizideru, Misko na terasi, a Lax procesor u zamrzivacu... what's next? 😀😀😀Alexandar je napisao(la):Pusti ga, vidis da komp drzi u frizideru 😀
BokiPK je napisao(la):Ima li neko iskustva sa njim?
Cuo sam da je tisi od Titana, i da bolje hladi?
Aca je napisao(la):Ne trosimo tu bizuteriju. 😀 Drugi kazu da jeste bolji od Titana. 🙂
U tom slucaju, 7+ na 3000 RPM nema premca. Ladi k'o zmaj, a ne cuje se.BokiPK je napisao(la):Ma ajde😀
Posle x godina za*anja sa racunarima i posle 7 sati dnevno veruj mi da mi buka sve vise smeta.
Ne zelim da prelazim na Intel jer je AMD jednostavno vise ISPLATIV. Pa trazim sve tise i efikasnije stvarcice.
BokiPK je napisao(la):Ma ajde😀
Posle x godina za*anja sa racunarima i posle 7 sati dnevno veruj mi da mi buka sve vise smeta.
Ne zelim da prelazim na Intel jer je AMD jednostavno vise ISPLATIV. Pa trazim sve tise i efikasnije stvarcice.
Skuplji je 7+... oko 7-8 evra.Lucas je napisao(la):Koja je razlika u ceni zimedju 7-mice i 9-ke?
CAR je napisao(la):Skuplji je 7+... oko 7-8 evra.
CAR je napisao(la):U tom slucaju, 7+ na 3000 RPM nema premca. Ladi k'o zmaj, a ne cuje se.
Ovo nije prica u prazno, jer ja imam taj cooler. I veruj mi, kupovina Volcana mi je jedan od najboljih poteza ikad u vezi hardvera. Toliko je dobar na 3000 RPM (a uz to i jedva cujan), da mi stvarno nije jasno sta ce mu i one druge dve brzine? 🙂
Lucas je napisao(la):a koja je cena 🙂
i koja je razlika u performance poenima 🙂
BokiPK je napisao(la):Aj ti isprazni sanduce PM-a. A i daj neki meil.
A ono sto sam hteo da ti kazem je:
Dedinje😀 Ok, morao sam da proverim, posto neki tu stavljaju buduce boraviste, puste zelje isl...😀
Kazi kad, koliko ti je hitno, sredicu prevoz i ostalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari