Organic je napisao(la):ok pametni a gde mi da nadjemo TO 😉 ??? *http://www.dark-tweaker.com/kuehler/tak58-1.jpg
Organic je napisao(la):gde ima !?!!?!?!? ja trazim neki tishi jer se ovaj chuje ko da radi vesh mashina 😉
Lucas je napisao(la):znao sam da ce tema biti zanimljiva... ja se cak razmisljam za pasivne kulere
Najjeftinije resenje ti je Titan TT5 DC, mada ne hladi bas najbolje. Fridge Rock je sjajan kuler i ne kosta puno, a tisi od njega i nesto malo efikasniji na niskom broju obrtaja je TT Volcano 7+ u kojeg je smesteno 780 grama bakra, koji nazalost ima visoku cenu, kao i svi bakarni kuleri.Lucas je napisao(la):Postoji li tako nesto?! Mislim da ladi dobro a da se ne dere?
Ajde postujte predloge
jaksa je napisao(la):Sinoc sam slusao i titan i fanner-speeze, i nisam primetio nikakvu razliku u kolicini buke, na sajtovima su navedeni slicni nivoi buke i protoka vazduha.
Speeze kod mene (ima tu jos ventilatora) sigurno hladi bolje od fridge rocka, uz manje buke.
delimir je napisao(la):Dobra stvar kod kulera koji koriste 8 CM fan je da uvek može da se pojuri neki kvalitetni 8 CM fan i da se namontira ukoliko neko nije zadovoljan sa postojećim. Npr. može da se na telo Titan-a stavi TT smart fan (prvo ga treba naći) pa će i on da radi na varijabilnom broju obrtaja...Ove ostale varijante sa 7 CM ili 6 CM fanovima nisu tako "modularne"...
delimir je napisao(la):Dobra stvar kod kulera koji koriste 8 CM fan je da uvek može da se pojuri neki kvalitetni 8 CM fan i da se namontira ukoliko neko nije zadovoljan sa postojećim. Npr. može da se na telo Titan-a stavi TT smart fan (prvo ga treba naći) pa će i on da radi na varijabilnom broju obrtaja...Ove ostale varijante sa 7 CM ili 6 CM fanovima nisu tako "modularne"...
JOBAH je napisao(la):Da li se kod nas moze naci Thermal Take Smart Fan 1 ili 2 i po kojoj ceni?
...cek..cek malo... ja se izvinjavam al' da li je to onaj isti Max koji je do pre samo mesec i po dana nabedjivao sve okolo da je Titan bolji od TT7+, kao bolje hladi i tisi je i sl... pa jos rece kako ga niko nece ubediti da je TT7+ bolji itd..itd... Sta sad to bi Max!? 🙂)byMaX je napisao(la):E ovaj mazi nikada nije znao sta je dobar kuler...! Pa daj bre Maz, uzmi TT7+ i bices zadovoljan i sa malo buke i dobrim hladjenjem...
JOBAH je napisao(la):Da li se kod nas moze naci Thermal Take Smart Fan 1 ili 2 i po kojoj ceni?
cile je napisao(la):Spire Fridge Rock fantasticno hladi, a stvarno nije mnogo bucan..
Ili standarno resenje Titan 🙂
BigBoy je napisao(la):Imao sam doticnog, ali sam ga zamenio sa titanom bash zbog buke, bio je preglasan ili je bio neispravan jel je uvek duvao pun gas, a navodno ima termoregulaciju?! Neznam?!
PozdraV
byMaX je napisao(la):E ovaj mazi nikada nije znao sta je dobar kuler...! Pa daj bre Maz, uzmi TT7+ i bices zadovoljan i sa malo buke i dobrim hladjenjem...
Marti Misterija je napisao(la):...cek..cek malo... ja se izvinjavam al' da li je to onaj isti Max koji je do pre samo mesec i po dana nabedjivao sve okolo da je Titan bolji od TT7+, kao bolje hladi i tisi je i sl... pa jos rece kako ga niko nece ubediti da je TT7+ bolji itd..itd... Sta sad to bi Max!? 🙂)
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari