Šta je novo?

Tiha graficka

Gonsales

Cenjen
Učlanjen(a)
18.10.2012
Poena
151
Ne znam kako da postavim pitanje, ***. Hocu da pitam koja bi to bila najtisa graficka iz price 1gb ddr5, a do recimo 150-170eur
Znaci bez zvuka coolera i tih stvari ako je moguce i jel postoji neki nacin da se bilo koja graficka ucini tisom?
Ne izlazi mi na pretrazi nista konkretno...

Za Cyclone ne znam iskreno, a twin frozr kao i dc2 umeju da budu bucne, mada to zavisi i koji su modeli karti u pitanju.

Bilo je ali koliko znam, nema vise, inace preko nije bas jeftin.
Na koje si graficke mislio, tj koje si gledao u tom rangu?
Kakvu imas konfiguraciju?

Trenutno je AMD phenom 4 635 na osrednjem asusu sa 250gts. Ali ide na dobos uskoro kompletan, a uzimam I5 3330, z77, i trazim odgovarajucu grafiku. fotoshop i video editing su preko 90% onoga sto radim, a posto sam ovaj put planirao da probam hackintosh, generalno sam ogranicen na odredjene kartice. Jos nisam tacno iscitao detalje, pa da ne zamaram sa necim sto jos ni sam nisam siguran. Znam samo da necu da ga cujem, posto ovaj GTS radi kao kuler od autobusa :)
Sta znaci skupo, 60-70eur? Jel se gubi garancija ako se promeni cooler?

postoje 7750 i 7770 sa pasivnim hladjenjem ... tise od toga ne moze ;)
Sapphire_HD_7750_Ultimate.jpg

computex2012-sapphire,X-Q-340766-13.jpg

ne znam da li kod nas moze da se nabavi

Poslednja izmena:
Tesko ce ici hackintosh sa Radeonom

preporuka za 7770. u idle se uopste , ali bukvalno ne cuje. cujem samo sistemski ventilator.

kada se propisno oznoji i tj kada se gpu uposli preko 60% pocinje da se cuje ali je to generalno zvuk koji te podseca da grafa ima ventilator. cak i da ti to smeta , mozes da smanjis broj obrtaja u nekom softwareu za kontrolu istog , afterburneru na primer.

Sapphire 7850 Twin Cooler, do 35% fan speed-a se uopste ne cuje, bukvalno kao da je nema u kucistu. Ja je drzim sa ventom podesenim na 35% a overclockovanu na 1050mhz i temperatura ne prelazi 63-65c u full loadu. Na leto, na vecim temperaturama (napolju 40c a soba bez klime) u full loadu GPU temp ide i do 72-75c, sto je podnosljivo. Ali ponavljam tako podesena potpuno je besumna, kao da je nema u kucistu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno