Šta je novo?

Tih kuler za Socket A (Thunderbird 1.33)

psihodel

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
805
Vec duze vreme razmisljam o zameni prastarog Thermaltake 6Cu+ (vrti se na 7000 obrtaja i pravi strasnu buku).
Molio bih za preporuku za neki sto tisi kuler koji ce moci da se montira na moju plocu (Gigabyte 7ZXR rev 3) i koji ce pristojno hladiti u naslovu pomenuti procesor.
Gledao sam ovaj Zalman 7000 Cu, ali mislim da on ne bi mogao da stane u kuciste, a i ne znam gde kod nas ima da se uzme.
HVALA

Imas u HG Spotu za 3.250,00din...

Hvala...
Sada videh da je tezak 750 grama. Ne znam da li bi moja vremesna ploca podnela tu tezinu kulera, a moram da proverim i da li ima mounting holes, posto inace instalacija ovog kulera nije moguca.

Jos neki model?

Razmisli o nekom jeftinijem "klasicnom" kuleru od 20-ak evra tipa CM,DataCooler itd. obicno ih ima svuda ili pogledaj u malim oglasima...
Sumnjam da ti za taj proc treba egzoticno hladjenje...

Mozes da nadjes neke jeftinije i starije modele Zalman-a ,naprimer CNPS 3000 plus i CNPS 5100 plus , ima ih u NS

@siki

Hvala puno na informaciji...
Sada sam pogledao na Zalman sajtu i vidim da bi mi tako nesto mnogo vise odgovaralo.
Bio bih bas zahvalan za informaciju gde konkretno u NS mogu da se nadju ovi kuleri. Moze i na PM.
Sad videh da je Telix iz NS uvoznik za Zalman, ali ne vidim nigde na sajtu spisak maloprodaja????
HVALA

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno