Šta je novo?

Tih cooler za P4?

• Začetnik teme Začetnik teme vasa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vasa

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Treba mi tih cooler za mašinu na poslu: P4, 3GHz.

To što se radi o mašini za posao, znači da nisu bitni providini ventilator i šarene diodice, i da bi cena trebala da bude max oko 2000 din inače ću imati problema da opravdam trošak kod finansijskog. 🙂

Video sam u par radnji u gradu pomalo neugledni GlacialTech Igloo 4380 koji obećava 26dBA za oko 550 din. Ima li neko iskustva sa ovim coolerom?

Poslednja izmena:
Gde si ga video u gradu?
pre je bio samo u NS-u kod Pina
inace on hladi do 2.8 max
ako ti cpu nije cesto ili stalno 100%load, mogao bi da prodje

To do 2.8 bio bi Igloo 3480 Light, po GlacialTech-ovom sajtu. Za ne-light stoji do P4 Northwood 3.20 GHz, P4 Prescott 3.40 GHz.

Video sam ga sam ga u Simm shopu u Čumiću, u Belu na Brdu i još negde - ne znam ime radnje.

U suštini, verujem da bi mi i light odradio posao (navodno sa 20 dBA) - i onako me 90% vremena komp samo čeka dok pritiskam dugmiće. Jedino što light nigde nisam video.

U sustini najbolje je da uzmes neki dobar hladnjak i ventilator odvojeno jer su stock kuleri obicno preglasni...

Ja bi ti predlozio Arctic Cooling Freezer 7 (ako ne gresim za oznaku) za pentijum koji je strasan cooler, ali steta je,
jer mi se cini da ta verzija ne postoji u YU, ako se nadje neki komad to je za A64 (poznato kao Freezer 64).
Ako budes imao nekog u inostranstvo ili recimo ti ides na letovanje ne bi bila losa kupovina, prava uspomena sa letovanja....

pogledaj i cm ultra vortex dream za nekih 1000-1500 din u imtelu. malo je tezi ali kazu da dobro hladi pri malom broju obrtaja.

imam ja njega, i mogu reci da sam zadovoljan i temperaturama i bukom. U kombinaciji sa q-fan-om od Asus pravo je uzivanje, jer tada vrti na 900-1000 obr/min, inace je regulator od 1400-3000 obr/min. Tih jeste, ne kao freezer ali ume ponekad da vibriraju listice bakra i da postaje malo primetljiv ali retko.+malo je drugacije fixiranje za socketa jer mora da se usrafi. Kako kazem zajedno sa q-fanom su jaka kombinacija

Glacial Tech 4380
PinSoft&SimmShop
550din
svaka preporuka!!!
a za te pare da ti se i ne svidi pa nije neka steta

Nazad
Vrh Dno