Šta je novo?

Tidal (Pravila u prvom postu)

Нас у фамилији има шесторица, тако да нема места више.

Нема ту неке посебне филозофије, 8е месечно фамили план, па ако вас се скупи шесторо, свако плаћа по 1.33е месечно, или 8е једном у 6 месеци.

Naravoučenije - otvarati temu češće.

Ja sam pokušavao preko Poljske i nije išlo.
Na kraju sam pitao sina moje prijateljice (dok sam mu podešavo Autodesk za studente) da li ga zanima Tidal i nije bio zainteresovan
Dobro dete mi je lepo dozvolilo da iskoristim njegov indeks i tako odradio registraciju.
Pošto će i moj klinac za dve godine (valjda) da krene da studira nastaviću nadam se preko njega.
Jer njega naravno zanima samo Apple Music, ali to je neka druga tema...

Poslednja izmena:
Da li neko ima problem (povremeni) u kombinaciji android (pixel 7 pro) + denon avr-i konkretno H3800X? Nekad mu baš puno treba da nešto pusti (spotify msm da pušta u sekundi), kao i da "probudi" avr ako je ugašen, a nekada mi se desi kao pre para dana da uopšte neće da pusti šta god da probavam pa onda posle par dana ne znam ni ja kako - proradi...

Није баш за директно поређење, ал' мож' да послужи...
У мом случају, са iOS тел. и Denon AVR-X1800H, Tidal је функционалнији посредством HEOS, него Tidal Connect :unsure: (бржи је одзив, мање је застоја...).
Мада, стање је умногоме побољшано последњим ажурирањима Tidal-app и Denon-firmware, не дешава се више да се AVR "заглави", емитовање прекине и др. Јест' и да је Spotify одзивно непобедив (у поређењу са Tidal, Deezer Connect, Qobuz nemam), да користим и другу и-нет везу - мрежну опрему (Nokia WiFi Beacon) па можда и то има везе с предметном темом.

Da li neko ima problem (povremeni) u kombinaciji android (pixel 7 pro) + denon avr-i konkretno H3800X? Nekad mu baš puno treba da nešto pusti (spotify msm da pušta u sekundi), kao i da "probudi" avr ako je ugašen, a nekada mi se desi kao pre para dana da uopšte neće da pusti šta god da probavam pa onda posle par dana ne znam ni ja kako - proradi...
I na kompu i na mobu ima perioda kada se vuce Tidal sa pustanjem i "premotavanjem" pesama.
Pretpostavljam preoptereceni serveri su problem

Tu negde od kada sam napisao post manje više radi normalno (iako i dalje nekad čekam 10, 15 sekundi da pokrene AVR) ali neka, samo da radi :)

Nazad
Vrh Dno