Šta je novo?

Tidal (Pravila u prvom postu)

Bedak, na Tizenu ga najčešće i slušam. Sad ću morati da mećem Win 10 na Laptop.

Preko browsera je ograničen kvalitet zvuka, onda mogu i sa telefonom preko blututa da se kačim na AVR, slično je. LT mi je preko HDMI kabla povezan sa AVR-om i iz Win aplikacije je tada maksimalan kvalitet, samo što već neko vreme app ne radi sa Win 8.

I ja se javljam za jedno tidal mesto ako neko ima grupu.

Isto za Tidal ako ima neko da me usvoji javljajte, naravno će platim.

bukvalno otisao na sajt, stoji dugme za Free Trial, cena je 1€ za 60 dana, a posle je 4.99€ kad istekne. Ne mogu da SS, jer me loguje :D

Isto i ja zbog Heosa, migritao biblioteku sa Spotify i cepaj. Doduše samo 500 pesama za free ali platicu ona 2 eura za celu biblioteku.

zainteresovan za jedno mesto u Tidal familiji ....pa ako me se sete....sete
:)

Ljudi, da li vama, koji ste na sbb ili ste bili i imali paket koji je podrazumevao i besplatni Tidal, imate li ga i dalje? Meni radi, a koliko se sećam, trebalo bi da prestane zaključno sa 31.martom 2025. Kada u aplikaciji pogledam ko je provajder usluge, piše Telemach, bez oznake zemlje. Ja sam prošle godine prestao da budem korisnik SBB paketa koji je imao Tidal, a svakako nisam korisnik Telemacha, koji ne posluje u Srbiji.

Ne baksuzirajte :ROFLMAO:

Mozda nas zaborave... sta je to za njih...

I meni je radilo poslije isteka ugovora s SBB dugo... Sve dok nije prestalo da radi.

Meni radi i nakon raskida ugvora, odnosno prelaska na mts. Za sada...

Šta ste požurili toliko? Ne gasi SBB to odmah - meni je radio vise od godinu danas nakon odlaska iz SBB-a.
Pozdrav

Meni su iz tidala odgovorili da će mi nalog raditi sve dok mi traje ugovor i tek nakon toga da će se deaktivirati. Da li će biti tako videćemo

Pogledajte vi, koji ga još uvek imate preko SBB, u delu aplikacije gde se nalaze podaci o nalogu i pretplati, da li ste, kao i ja, sada "pretplaćeni" preko Telemacha?

Pogledajte vi, koji ga još uvek imate preko SBB, u delu aplikacije gde se nalaze podaci o nalogu i pretplati, da li ste, kao i ja, sada "pretplaćeni" preko Telemacha?
Your subscription is managed by Telemach

Moja greška. Nije u aplikaciji već na sajtu preko browsera
Prijaviš se sa emailom i lozinkom (za tidal) sa kojom si preko operatera sbb dobio pretplatnički odnos i onda u delu PROFIL ja imam sledeće podatke
1000016012.jpg
1000016013.jpg
Tako da ispada da mi je pretplata preko njihovog partnera Telemach, bez ikakvog podatka dokle traje i bez ijedne fakture/priznanice, tj. podatka o dosadašnjem plaćanju.

I kod mene isto… pa dobro, lepo piše da se kontaktira partner za detalje…

Jel vama radi u appu gore desni ugao, ono zvonce gde bi trebalo da vam javlja novitete bendova koje pratite? Sada samo jednom mesečno update šta sam slušao proteklog meseca.
Meni je samo odjednom prestalo pre dva meseca...a to mi je najbolji feature, nešto što glupi Spotify nikad nije hteo da uvede...

Radi… inače sad skapirah da nisam ulazio u app bas dugo sve preko Siri i widgeta, ovo sam bas video kad sam ušao da proverim za pretplatu…

^^ Evo, upravo mi se ažurirala android aplikacija na mobilnom. Kažu, sad su poboljšali kvalitet reprodukcije preko chromecasta.

Delovala mi je aplikacija zapusteno poslednjih par meseci, pa sam zato i resio da ih privremeno napustim. Isto i mene zvonce krenulo redje da obavestava + jos neke stvari mi se nisu svidele.

Nije konacno zbogom sem ako oni to ne kazu.

Vrh Dno