milenkoc23
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2003
- Poena
- 619
Imam ABIT Siluro Ti4200 i radi mi na 320/610 pa sam se pitao mogu lu da stavim nesto na memoriju da se ne greje toliko pa da je jos ubrzam, posto je ovo malo?
TT garnitura(za ram i VGA ) kosta nekih 10-12€.MSI nema ni trunku aluminijuma na sebi ,u pitanju je bakarmilenkoc23 je napisao(la):Nego koliko kostaju te TT-ove aluminijumske plocice ili mi se vise isplati da prodam ovaj i da uzmem MSI koji ima Aluminijuma na izvoz.
Sta onda ja da kazem?! Fabricko hladjenje, bez icega na memoriji, pa ide "samo" do 340/655 MHz :beat:nIce Cream je napisao(la):Nek bude srecan, meni je sa pasivnim hladjenjem na memoriji nije hteo vise od 318max...
CAR je napisao(la):Sta onda ja da kazem?! Fabricko hladjenje, bez icega na memoriji, pa ide "samo" do 340/655 MHz :beat:
Za svakodnevni rad, 330/635
P.S. Naravno, memorija je vrela, kao uostalom i ceo PCB... a core sa zadnje strane ne sme da se pipa, vrlo lako moze da se desi da se prst zalepi za kartu!![]()
Aca je napisao(la):Sve je to divno, samo nikako da dodjes do 15K u 3DMarku. :d:d
Aca je napisao(la):Sve je to divno, samo nikako da dodjes do 15K u 3DMarku. :d:d
\CAR je napisao(la):
jer su za taj slucaj izvesna obecanja izrecena... a ne bih voleo da bude prinudjen da ih ispuni :beat:![]()
Ukljucio sam mu i TT kucistedelimir je napisao(la):\
Jel to bese ono Simpsonovo obecanje o jedenju Ti4200 kartice sa sve monitorom (i to CRT ne TFT)
Ili bese obecao da ce pojesti samo Ti4200
![]()
CAR je napisao(la):
Znam... doduse, zima mi prodje...
A i zasad nista od 15K, jer sam se, silom prilika, downgrade-ovao, i ponovo sam na AGOIA-i... i maximalnih 1850 MHz.
P.S. Bolje je za naseg zajednickog druga da ne stignem do 15K, jer su za taj slucaj izvesna obecanja izrecena... a ne bih voleo da bude prinudjen da ih ispuni :beat:![]()
Ma najbolje bi bilo da svi skupite vas HW na jedno mesto pa me onda kolektivno odereteAca je napisao(la):Nema problema, evo ako mislis da je do procesora, dacu ti ja moj, samo predji 15K.Ocu da vidim Bokija u akciji. :d:d
Ej, bre, cekaj malo!!! Sta je ovo?!!!simpson H je napisao(la):Ukljucio sam mu i TT kuciste![]()
,srecom nije Al. nesto ga slabije varim
![]()
![]()
![]()
Procesor, procesor, jasta... tesko da sam konkurentan sa 1850 Mhz, pa makar imao i 235 MHz magistralu, sa sve dual channel-om!Aca je napisao(la):Nema problema, evo ako mislis da je do procesora, dacu ti ja moj, samo predji 15K.Ocu da vidim Bokija u akciji. :d:d
simpson H je napisao(la):Ma najbolje bi bilo da svi skupite vas HW na jedno mesto pa me onda kolektivno oderete![]()
![]()
![]()
Kokos je napisao(la):Ma ne mogu nam nista Simpsone,cak ni Valekov cpu im nece pomoci ako im da (s obzirom da je lako moguce da ga izgore),a ako zagusti eto mene sa vodom kod tebe![]()
![]()
![]()
Evo da otvorimo zaista thread u kome ce da postuju oni koji su spalili procesore.Tu ce se videti koliki je procenat AMD-a i Intel procesoraAca je napisao(la):Sta ce ti voda, okreni 93 i doci ce ceta vatrogasaca da Vam pomogne. :hump: :d:d
Aca je napisao(la):Nema problema, evo ako mislis da je do procesora, dacu ti ja moj, samo predji 15K.Ocu da vidim Bokija u akciji. :d:d
Procesori i graficke karte... hej, pa ja tu nemam sta da postujem!!!simpson H je napisao(la):Evo da otvorimo zaista thread u kome ce da postuju oni koji su spalili procesore.Tu ce se videti koliki je procenat AMD-a i Intel procesora.
A za tebe treba da otvorimo poseban thread o spaljenim grafickim kartama:hump:
![]()
Mani ga, posla mu voda na usta (i to doslovno) kad je vid'o onog mog Xaser-a... :hump::beat:Alexandar je napisao(la):Simpson k'o Kareli![]()
I dalje ti je to slabasnobyMaX je napisao(la):Jedna ispravka vezana za moj msi... sa novim biosem core ide do 340 kada je hladnije, a 330 bez problema (u oba slucaja bez gresaka). Memoriji je 610 maksimum, naravno uz nominalni napon...
Me klima glavom...simpson H je napisao(la):I dalje ti je to slabasno![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari