Šta je novo?

Thunderbird - export/import - KAKO?

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Malo isprobavam Thunderbird 0.9, pa me nesto interesuje:

- kako importovati e-mailove iz TheBat-a? Ne vidim opciju niti direktnog importa, niti importa .EML fajlova...

- kako exportovati mailove u drugi mail program? Pomocu programa Mozilla Backup moguce je samo backupovati, ali ne i exportovati mailove 🙁

pod tools imash opciju import ali samo od eudore, outlook-a,outlookexpress-a i communicatora 4.x

Pa kako onda prebaciti mailove iz the bat-a u thunderbird?

Mislim da ne moze direktno nikako, jedino sto mi pada na pamet da poruku snimis kao *.eml pa da podmetnes kao outlook express mail (mnogo posla). Nego kad smo kod Thunderbirda, mislim da jos treba da raste. Ne shvatam sta su hteli sa onom varijantom kada imas vise naloga dovoljan ti je jedan smtp? (ovo je po defaultu, a naknadno moras da podesavas za svaki). Pravio mi je problema sa vise accounta.

Ma glupost, u Bat-u selektujes mail i uradis Save as.. EML, pa uradis import u Thunderbird. Trebalo bi da moze, ali moras svaku poruku posebno :crash:

Ajde bas javi da li moze. Verzija .8 nije htjela da uveze .eml fajlove, iako je kao po opcijama to moguce (mada nigjde nema fino da izaberes import>eml files)

a drugi deo tvog pitanja?

kako raditi export iz tb?

a ako ocu iz thundera u outlook express?

jel ima neki laksi nacin od thunder -> thebat -> oe ?

Nazad
Vrh Dno