Šta je novo?

Thumb Screws

• Začetnik teme Začetnik teme garson
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

garson

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
469
Gde kupiti?
01_white_Thumb_Screws.gif

U Pyramid-i na sajmu.

Mozda imaju oni na buvljaku sto prodaju milion vrsta srafova,eksera.....?Probaj tamo.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se što dižem staru temu, ali jel neko zna gde sada mogu da nađem ove šrafove??

Našao sam u Sloveniji 4 komada za 1.35e, samo ne znam koliko bi mi naši carinici uzeli kada bi mi drug odatle poslao. Ne znam šta je bolje, da cimam njega ili neku firmu iz Bg?

Našao sam u Sloveniji 4 komada za 1.35e, samo ne znam koliko bi mi naši carinici uzeli kada bi mi drug odatle poslao. Ne znam šta je bolje, da cimam njega ili neku firmu iz Bg?

Carina na srafove? Ne ide carina na to, a i da ide ne mogu da ti naplate ne znam koliko.

jesi siguran? mi smo od texas instrumenta porucili neke free samples rfid tags i readers, i zovu nas iz carine da naplate carinjenje. a pise iznos 0, free samples. i oni kao izracunali carinjenje 80€!!!!!!!!! pa i da sam to kupovao ne bi toliko kostalo!

Carina na srafove? Ne ide carina na to, a i da ide ne mogu da ti naplate ne znam koliko.

Pa po nekom zdravom razumu ne bi trebali, ali čitajući komentare po forumu kakav su harač uzimali za neke sitnice pravo da ti kažem nije mi svejedno.

ako posiljka stize obicnom postom obicno takve stvari prolaze bez carinjenja, ako stizu UPS, DHL i sl onda garantovano lupaju carinu😛

Nazad
Vrh Dno