Šta je novo?

Thoroughbread se ne klokuje dobro, a?

• Začetnik teme Začetnik teme byMaX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Maxo zabatali te specijalne primerke pa jos sa vodenim hladjenjem...
Sem toga P4 ga dere 😀 sto je strasno...

Evo ti OVAJ link sa rezultatima raznih ludaka. 😛

Kakvi BOLIDI !!!!

Ono sto sam primetio,svi drze strogo 128MB a jedan cak 64MB memorije.A u 15 ploca,samo jedan ABIT😀 😀 .Kakvo razocaranje.

Re: Kakvi BOLIDI !!!!

simpson H je napisao(la):
Ono sto sam primetio,svi drze strogo 128MB a jedan cak 64MB memorije.A u 15 ploca,samo jedan ABIT😀 😀 .Kakvo razocaranje.

Samo ti *****avaj. 😛 Naucice i ovi ostali sta je prava ploca. boom

Re: Re: Thoroughbread se ne klokuje dobro, a?

delimir je napisao(la):
To je 3850+ (za model na 2900 MHz) odnosno 3460+ (za model na 2640 MHz).

Znaci nije te mrzelo da racunas 🙂
A i lose si preracunao obzirom da nema 3460+ ili 3850+
Sve cifre su zaokruzene na 100, za svakih 66 Mhz vise.

Mene mrzi da racunam, tako da tacan odgovor neko treci mora da da 🙂

Pozdrav!

Evo Sasa pa ti racunaj 😛

1. Athlon (K7) (tzv. Classic Athlon) - ne primenjuje se PR Rating, već stvarna frekvencija

2. Athlon (ThunderBird) - ne primenjuje se PR Rating, već stvarna frekvencija

3. Athlon XP (Palomino) - PR Rating = (3 x MHz) / 2 - 500 i reverziblino: MHz = (2 x PR Rating) / 3 + 333

4. Athlon XP (Thorughbred) - PR Rating = (3 x MHz) / 2 - 500 i reverziblino: MHz = (2 x PR Rating) / 3 + 333

5. Athlon XP (Barton) - PR Rating = (3 x MHz) / 2 + 100 i reverzibilno MHz = (2 x PR Rating) / 3 - 66

Ma ok racunanje ali ni jedan ploca niti bilo ko ne kaze PR 2156+ na primer 🙂

Ili je 2100+ ili je 2200+ 🙂

Pozdrav!

Vidis sta ti je odanost Intelu...

Elem, moram da kazem da je Intel trenutno brzi, ali je taj brzi Intel i do 2,5 puta skuplji! Palomino se skoro isto greje, citam forume sa viahardware-a, kazu da hlade Palomina 2100 sa obicnim FOP32 i nekim starijim Titanom... (nije overklokovan, ali opet). Jedva cekam da zazivi, pa da uzmem neki jos tisi kuler, ili makar da izbacim ovu osmicu koja duva u kuciste...

Brzi su ali na rambusu. I to samo preko 2 GHz modeli kad se o/c.

A takvi komadi procesora kostaju do 1000 DM !! 🙂
i850E ploce i 1066 Rambus su kapiram jos skuplji u recimo varijanti sa 512 MB RAM-a.

Dakle ono, Intel nastavlja da ubija sa cenom, AMD sa vrednoscu 🙂

Pozdrav!

Northwood na 2 giga košta oko 250€ kod nas...Sa druge strane nisam odavno video po cenovnicima XP2000+ ili 2100+, jel zna neko koliko taj XP košta (naravno kod nas ne na PriceWatch-u 🙂 )?

2.4B kod nas kosta preko 800 eura.

Hmm, koliko kosta 2.53 ? 🙂

Pozdrav!

delimir je napisao(la):
Northwood na 2 giga košta oko 250€ kod nas...Sa druge strane nisam odavno video po cenovnicima XP2000+ ili 2100+, jel zna neko koliko taj XP košta (naravno kod nas ne na PriceWatch-u 🙂 )?
JEl taj na 2 GHZ sa 256 L2?

byMaX je napisao(la):
Vidis sta ti je odanost Intelu...

Elem, moram da kazem da je Intel trenutno brzi...

Uh kako prija ovo proznanje, sada vam ostaje samo da se lozite kako je Intel toliko i toliko puta skuplji, true true...😉

Amon_Ra je napisao(la):
Uh kako prija ovo proznanje, sada vam ostaje samo da se lozite kako je Intel toliko i toliko puta skuplji, true true...😉

Meni sve jedno...Juče Intel, danas AMD, sutra ko zna šta...takva ti je današnja (napredna) omladina 😀

Amon_Ra je napisao(la):

napokon nesto pametno i od tebe 😀 😀

Sasa je napisao(la):
2.4B kod nas kosta preko 800 eura.

Hmm, koliko kosta 2.53 ? 🙂

Pozdrav!

Ovaj moj 2.4 kosta 170...i radi na 150 fsb...😀😀😀
Pozdrav
P.S. mislim da student ima model koji radi na 2.53...na 158 magistrali 😀
Cena je naravno ista 🙂

Nazad
Vrh Dno