Šta je novo?

This is a puzzle

TwistedMind

Čuven
Učlanjen(a)
30.05.2009
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-13600KF & Noctua NH-D15S chromax.black
Matična ploča
Gigabyte Z790M AORUS ELITE AX
RAM
Corsair VENGEANCE 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C36
GPU
ASRock RX 6700 XT Challenger Pro 12GB OC
Storage
1TB Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD
Zvuk
FiiO K7 + HiFiMan Sundara, Soundpeats H1 TWS
PSU
Seasonic Prime PX 850W Platinum
Kućište
Cooler Master Storm Trooper
Monitor
2x ASUS MG279Q
Miš & tastatura
Logitech G502 LIGHTSPEED & Asus ROG Falchion MX Brown
Ostale periferije
Playstation 5
Mobilni telefon
Xiaomi 14
Pametni uređaji
Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS
Pristup internetu
  1. Optički internet
Cheers! The usual, five alphanumeric characters where the question marks are: www.bit.ly/?????

Disclaimer: Brute force bit.ly URLs at your own risk. Its a big internet. There might be some NSFW links out there.

originana tema

Kreator:
cfriend

Ne znam sta je nagrada za uspesne (moguce da se radi o igri) i nisam bas siguran da razumem sta treba uraditi. Mislio sam da razumem, ali nikako da dodjem do resenja :D.

Poslednja izmena:
Cini mi se da je resenje u samom pitanju. Pokusao sam par kombinacija, nazalost neuspesno. Procitaj vise puta pitanje, siguran sam da tu lezi odgovor, a ne u bruteforce provaljivanju kombinacija. :)

Ma probao sam svasta i nikako da nadjem resenje. Bio sam ubedjen da je "usual". Mala i velika slova prave razliku pa sam probao i tako da iskombinujem, ali nikako.
www.bit.ly se transformise u https://bitly.com/, ali izgleda da nema razlike.
Takodje sam probao "/////" umesto "?????" jer se nalaze na istom mestu na tastaturi, ali su dozvoljeni samo slova i brojevi. Koristim US tastaturu. Videcu i UK, ali mislim da nije to.

Resenje je navodno vrlo jednostavno. Kao i sva resenja kada ih shvatis.

Nemam steam, ali probajte ovo :)

rvm0V

stoji gore u url-u.

Da, izgleda da je to to. Malo sam razocaran. Ocekivao sam nesto vise

puz·zle/ˈpəzəl/
Noun:
A game, toy, or problem designed to test ingenuity or knowledge.

pogoditi broj izmedju ~milijardu mogucnosti se ne uklapa u ovu definiciju. :)

Pa jeste slagalica. Trebao si naći deo koji nedostaje koji se nalazi na ekranu ali ga većina nije provalila (osim Excalibur-a). Klasična slagalica.

koji maler, na poslu sam, a zaboravio sam pw za steam, a steam klijent mi ne radi ovde zbog proksija i sad nema reseta pw-a... :d a taman sam se ponadao za neki gift eheh

Samo se nadaj.

koji maler, na poslu sam, a zaboravio sam pw za steam, a steam klijent mi ne radi ovde zbog proksija i sad nema reseta pw-a... :d a taman sam se ponadao za neki gift eheh

nema igre. bar ne tako lako. resenje otkriva skriveni giveaway. cak i ako otkrijes imas male sanse da zapravo dobijes igru. Za sada 1/100

Vrh Dno