telegram_sam je napisao(la):Pa ne znam dal ima da se kupi, al ja je imam u html izdanju...
Artz je napisao(la):Imam ja u pdf formatu.
Malo je dugacka pa ne mogu nigde da okacim. Onako cela je ko knjiga od 1200 strana. Samo treba da se odstampa i ko original knjiga, normalno na engleskom.
Caslav je napisao(la):Evo i linka za PDF verziju u localu:
http://home.drenik.net/caslav/ticpppdf.zip (4365 kB)
Ako ćeš da čitaš na kompjuteru, onda je bolja HTML verzija.
luka.l je napisao(la):Pa mislio sam da odstampam pa da citam. Hvala za link! :wave;
luka.l je napisao(la):Pa mislio sam da odstampam pa da citam.
Artz je napisao(la):Onda srecno sa stampanjem, dokupi jos jedno 2 tonera, jer ima oko 1200 strana kao sto rekoh![]()
Nisam chitao tu knjigu mada znam da Laslo i nije neki pedagog. Moze neko da bude i najveci struchnjak na svetu to ne znachi da ume to znanje i da prenese. Znam to iz lichnog iskustva.septimus je napisao(la):Da ne bih OTVARAO novi tred,
Sta mislite o knjizi Lasla Krausa (ETF) :C++
U kom smislu je HTML "laksi" za citanje...
Sta mislite o knjizi Lasla Krausa (ETF) :C++
Caslav je napisao(la):crno-belo...
luka.l je napisao(la):E ovo ti bas nije tacno. Ko kaze da u pdf-u slova ne mogu da budu kolor, a takodje i slike? Koliko li sam ih procitao u koloru!
zilet je napisao(la):da li vi razmishljate koliki su troshkovi shtampe..
luka.l je napisao(la):Ja sam racunao i dosao sam do cifre da bi me kostalo oko 2500 dinara otprilike. Tako da nisi bas pogodio 15x ali bio si blizu, 2x.![]()
zilet je napisao(la):Pa dobro ja sam rachunao da shtampash na nekom budjavom Lexmark InkJetu![]()
luka.l je napisao(la):Da je tako, jos kako. Ja imam color HP DeskJet 690C+ i jedan crno beli ketridz od 40 ml me kosta ravno 65 DEM (32,5 €), a predvidjen je za 1000 stranica teksta. Dodaj na to jos skoro tri tabaka papira od 500 listova koji kostaju po 250 din. Ma izadje bre i vise od 2,5k i nikad nedobijes kvalitet i korice ko kad je kupis. Ma to ne vredi budziti, odes lepo i kupis (doduse bas ovu knjigu covek ni ne zna gde da kupi).![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari