Šta je novo?

Thief II-potrebna pomoc

tarik

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
319
Je li neko igrao ovu igru?? U misiji sam Blackmail. Nasao sam mrtvog sherifa u spavacoj sobi.Imam 4 zadatka i sve sam ispunio osim "confront the sherif with recording". Sta da mu radim kad je vec bio mrtav??? Ima li neko da je rijesio ovu situaciju?Vazno mi je jer ne mogu u sledeci nivo. Hvala!

Bilo je to davno! Traži walkthrough.

Ako malo bolje pogledash, u objectives ti je precrtan taj "zadatak" jer je sherif mrtav :D

Proveri prostoriju, pronadji tragove i brishi odatle (shto ce i Gareth predloziti kada sve zavrshish)...

Poz:wave:

Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
Ako malo bolje pogledash, u objectives ti je precrtan taj "zadatak" jer je sherif mrtav :D

Proveri prostoriju, pronadji tragove i brishi odatle (shto ce i Gareth predloziti kada sve zavrshish)...

E tu je problem ! Logicki bi trebalo biti tako. Igrao Thief 3 i zadatak bude precrtan ukoiko se desi nesto nepredvidjeno ili ga je nemoguce izvrsti.
Sledeci tu logiku 5 dana se vrtim po ovoj prostoriji oko mrtvog sherifa i izlazio sam napolje preko balkona nekoliko puta. Cilj "confront the sherif with recording" se ne precrtava.
Sto se tice walkthrough-a i guides: imam ih bar 3 razlicita, ali ne pise resenje i ne navodi se neka akcija da bi se ovaj cilj odradio. Mislite li da je greska u igri?

Ja dugo godina igram thief-a i imam nekoliko uradjenih mod-ova (Fan Misija) i odlicno poznajem dark engine ,sta sam hteo da te pitam? ah da,
1.jesi li instalirao cistu igru sa diska ili si mozda samo kopirao sa necijeg kompjutera?
2.da li imas instaliran patch ( nije obavezan, ali ti daje neke nove texture i zadatke u nekim misijama)

Igra tece tako sto kad neko ubije Truarta ti dobijes novi objective a stari ti bude precrtan.
Ukoliko ti se to ne desi najverovatnije ti je neispravan convict.osm ( base script za dark engine). Reinstal igre pomaze, ali save ti ne vazi. moraces da igras iz pocetka posto dark engine odma vuce fals iz save file-a.
Druga solucija je da skines novi convict.osm sa Telliamed-ovog sajta ili cu ti ja poslati mail-om ako hoces.

Jos jedan dodatak.
Vec sam ti bio dao link za ttlg.com i ja sam na njihovom sajtu upravo sada nasao bas to sto ti treba ( nisi se potrudio):d

kvisko je napisao(la):
Ja dugo godina igram thief-a i imam nekoliko uradjenih mod-ova (Fan Misija) i odlicno poznajem dark engine ,sta sam hteo da te pitam? ah da,
1.jesi li instalirao cistu igru sa diska ili si mozda samo kopirao sa necijeg kompjutera?
2.da li imas instaliran patch ( nije obavezan, ali ti daje neke nove texture i zadatke u nekim misijama)

Igra tece tako sto kad neko ubije Truarta ti dobijes novi objective a stari ti bude precrtan.
Ukoliko ti se to ne desi najverovatnije ti je neispravan convict.osm ( base script za dark engine). Reinstal igre pomaze, ali save ti ne vazi. moraces da igras iz pocetka posto dark engine odma vuce fals iz save file-a.
Druga solucija je da skines novi convict.osm sa Telliamed-ovog sajta ili cu ti ja poslati mail-om ako hoces.[/QUOTE
Nisam neki ekspert za ove stvari, ali znam da mi nimalo ne bi prijalo da se opet vratim na pocetak poslije toliko muke.
Thief II je jedna od najtezih igara koju sam ikad igrao uz Manhunt.Thief 3 je puno laksi.
Zamolio bih te da mi posaljes script na <[email protected]>
Hvala

Poslao.

Nesto ti ovaj mail ne radi!!:trust:
Vratila mi se posta.

Neki drugi mozda?;)

kvisko je napisao(la):
Nesto ti ovaj mail ne radi!!:trust:
Vratila mi se posta.

Neki drugi mozda?;)
Moja greska.Vidjeli ste sigurno da samo ja na forumu gutam slova.Ocigledno da mi prsti rade brze nego mozak:D
Adresa na koju treba da mi posaljes script je: [email protected]
Izvini na mom propustu i hvala ti jos jednom.

OK poslao ponovo.;)

2 Tarik: Ako mislish da je Thief II tezak, probaj keca na expertu :D

Jes' da je tesko, ali su misije 3x interesantnije ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno