Šta je novo?

ThermaTake Mambo

DAS

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2006
Poena
450
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-13700F / Arctic Liquid Freezer II 280
Matična ploča
ASRock Z790 PG Riptide
RAM
Kingston Fury Renegade RGB DDR5 32GB 6400MHz CL32
GPU
Palit GeForce RTX 4080 GameRock OC
Storage
Lexar NM790 2TB
PSU
Seasonic Prime Snowsilent 750W Titanium
Kućište
Thermaltake Level 20 GT
Monitor
Dell Alienware AW3423DW
Miš & tastatura
Corsair K63 Wireless / Dark Core RGB Pro SE
Jel zna neko gde u Beogradu ima da se kupi ovo kuciste?

mb soft, imtel...

samo da znas da je jako losa plastika na prednjoj masci.

mb soft, imtel...

samo da znas da je jako losa plastika na prednjoj masci.

Da jako je losa plastika. Bolja varijanta je ako mozes da nadjes CoolerMaster Wave Black. Slicna su izgledom mada je ovo celo od aluminiuma. Malo je skuplje mada se isplati. Ja sam moje platio pre nove godine 77 jura.

Bio na oba mesta kao i na jos neka i nema.
Znam,svi kazu za tu plastiku da je losa.
Gledao sam Cooler Master Cavalier,mnogo dobo izgleda al je dosta skulje.

E gledao sam taj Wave,dobar je lici zesce na Cavalier,a i cene su im izgleda slicne.

Poslednja izmena:
Kad sam sklapao konfiguraciju i ja sam trazio Mambo i nigde nisam mogao naci. Na kraju sam uzeo Chenbro gaming bomb za nekih 2800 din (nema napajanje). Mogu ti reci da nije lose. Da li se sada moze nabaviti, ne znam!!!

Kad sam sklapao konfiguraciju i ja sam trazio Mambo i nigde nisam mogao naci. Na kraju sam uzeo Chenbro gaming bomb za nekih 2800 din (nema napajanje). Mogu ti reci da nije lose. Da li se sada moze nabaviti, ne znam!!!
Moze ima ga u Mirujevu u Rabelovoj ulici u Computer housu, i tu je negde oko 30-40 evra.

Chembro Gaming Bomb je veoma kvalitetno kuciste. Za te pare (pa i za vise) definitivno se isplati.

CheNbro, Delimire... Chenbro :)

Da, zaista odlicno kuciste. Veoma atraktivno (pored funkcionalnosti), izdvaja se od konkurencije.
Jos se kupi dodatna prednja maska, pa se ocas posla promeni izgled kucista (a kosta 200 dinara).

P.S. /off
Delimire, imas li jos onih E4300 procesora?

Pozdrav

Ma, rek'o da priupitam coveka kad je vec (bio) online, a ne prima mail-ove i PM-ove :)

Kupiao sam Cooler Master Cavalier 3,dosta je skuplje od onog mamba sto sam hteo,ali izgleda mnogo dobro! A od napajanja sam se odlucio za Spire Rocketeer 600W.Platio sam nesto manje od 80 i nesto manje od 60 evra respektivno(kad moram tako da se izrazim :) ).Sta mislite o jednoj i drugoj kupovini?
Evo ga neki link za Spire:
http://www.cluboverclocker.com/reviews/power/spire/rocketeerIV/index.htm
A evo i za Cavalier:
http://www.coolermaster.com/index.p...erial=CAV-T03&other_title=+CAV-T03+Cavalier 3

Btw,sa Cavalier-om dolazi jedan 120mm cooler koji je pozadi i izvlaci vazduh i jedan 80mm stoji napred i kao hladi hard diskove.Sa strane gore ima mesta za jedan 80mm,koji sam stavio,a ispod ima mesta za ventilaciju i nije predvidjeno da se bilo sta montira ali ja sam ipak stavio jos jedan od 120mm.Oba dodata sa strane sam stavio tako da uvlace vazduh u kuciste.Da ne otvaram novu temu samo zbog ovoga-kako je najbolje da namestim dodatne coolere(ili mozda i onaj nazad koji dolazi sa kucistem),tj. koja kombinacija uvlacenja i izvlacenja vazduha? Jel moguce da ona 80-ica sa strane koju sam dodao tako da duva unutra,moze da narusi temperaturu procesora jer duva direktno u njega?

Tek sad primetih da sam zaboravio "L" u nazivu teme.Brisite sve ovo :mad:

Poslednja izmena:
Stvarno je tako tiho kao što kažu?

Imas ga u MB Soft-u, i eventualno u Imtel-u (Mega Store ili bese Mega Shop)

Ja sam nedavno uzeo Cavalier3 ... sve pohvale sem jedne sitnice ...

rekoshe da je tool free - sto i jeste ...
rekoshe da se ne mozes povrediti na kucistu (finalna obrada +++) - sto i jeste ...

Ja sam samo uspeo da se raskrvarim kada sam srafcigerom pokusavao da skinem poklopac za onaj 3.5 slot (floppy) koji se vidi od 2 koja ima (drugi se ne vidi spolja - nema pristupa ???) ... :)

Ali pored ovoga, za svaku pohvalu ...

Vrh Dno