Šta je novo?

Thermaltake?

• Začetnik teme Začetnik teme taraba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

taraba

Čuven
Učlanjen(a)
07.07.2004
Poena
619
Da li neko u celoj Srbiji uvozi Thermaltake opremu?
Zanima me konkretno ovo!
Kakve su shanse da se ovako neshto nadje ovde kod nas!? :S:

Poz!

Sada ThermalTake-ve proizvode drzi MBSoft.

POZ :wave:

M3 je napisao(la):
KOliko znam kod nas je prosle godien Termal robu uvozio Pyramid,a sad ne znam...vidi na site-u www.pyramid.co.yu
Ma oni nemaju nishta od TT-a osim par kucishta i par kulera, meni treba BigWater vodeno hladjenje!
Predpostavljam da toga kod nas nema?! :wall:

Pa realno gledano to spada u egzotiku kod nas (barem za sada). Mada se stanje popravlja iz dana u dan. Inace za tako te malo egzoticnije proizvode javi se user-u Cak Noris (ne znam kako se tacno pise). 😀

MB Soft kao fol drzi thermaltake, ali puno stvari koje pisu da imaju u cenovniku u stvari nemaju. Odredjene kolicine napajanja ima firma Microsystems. Big Water nema teorije da nadjes igde u srbiji.

taraba je napisao(la):
Ma oni nemaju nishta od TT-a osim par kucishta i par kulera, meni treba BigWater vodeno hladjenje!
Predpostavljam da toga kod nas nema?! :wall:

U pravu je covek,jedno tri modela kucista i to ne u svim bojama,ortak je kupio
pre nekih mesec dana crni shark i ladno tipovi mu spakovali izlozeno kuciste skroz izudarano i bez kljuceva pa je morao da vraca sa Karaburme i cekao par dana novu nabavku.Ako su oni jedini zvanicni distributer Tt za SiCG onda boga mi tesko nam se pise.Slusaj Taraba ja sam trenutno na odmoru i mogu da ti nabavim to vodeno hladjenje video sam da ga imaju.Ako hoces javi mi na PM da vidimo nesto.

Znam, mi smo propala drzava! Sad jedino da se svi ponapijamo i da pocnemo da slushamo narodnjake! :bottle: :,,:
@DJCJ: Gde si na odmoru? Kolko tamo "gde si na odmoru" koshta BigWater?
Poz!

Gidra85 je napisao(la):
javi se user-u Cak Noris (ne znam kako se tacno pise). 😀

Pomenuti user je mene posle mesec dana cekanja SMS-om obavestio da "otkazuje isporuke zbog licnih razloga", tako da ga iskreno NE preporucujem

pozdrav

Nikolani je napisao(la):
Pomenuti user je mene posle mesec dana cekanja SMS-om obavestio da "otkazuje isporuke zbog licnih razloga", tako da ga iskreno NE preporucujem

pozdrav

Primljeno k znanju!

Nazad
Vrh Dno