Šta je novo?

THermaltake?

Najbolja TT serija je ToughPower, pa pogledaj malo neki model iz te serije.

Thermaltake, uvek. Bez ikakve dileme. Iako imam LC u kucistu, momentalno bih ga menjao za TT. Daje stabilne napone i masina je super stabilna, ali nesto cvili iz napajanja, neka elektronska komponenta, i ne zelis da znas na koje nacine sam sve pokusavao da ga popravim :)

Summa summarum: uzimaj TT :)

Ok, kupiću TT samo kad budem išao u Beograd pošto kod nas ima samo kineza!:type:

Sto se tice najnovijih LC Power napajanja (Arhangel i Metatron), ona su, sto se tice kvaliteta, veoma dobra - naime, izgledaju identicno kao i TT ToughPower serija, sto znaci da se najvjerovatnije proizvode na istom mjestu.

Sad si me bacio u nedoumicu koje da kupim. Još jednom pitam koje?:type:

Slobodno uzmi ono na koje naletis, LC je nesto jevtiniji od TT TP-a (ipak ime dodaje cijenu).

ma i jedna i druga proizvodi Channel Well Technology Co., Ltd. tako da je LC bolji samo zato sto je jeftiniji.Po meni su to osrednja napajanja ali sta ces kada nas narod trosi 300 i 400 eura na graficke, 200 i 250 eura na procesore i isto toliko na maticne,80 eura na mis i podlogu a za napajanje maximum 60 eura.Bez 100-130 eura nema kvalitetnog napajanja.

Mozda je bolje uzeti recimo polovnog enermaxa,vidjao sam da ljudi prodaju po benchu od 55-80eu.Zavisi da li si pristalica polovnog,ili zelis bas novo :)

Ne bih da kupujem polovno, Samo novo dolazi u obzir? A gde mogu da nabavim enermaxa? :wave:

Tvoju konfiguraciju ce bez problema da "vozi" i LC Power Metatron 700W ili Thermaltake ToughPower 600W koji kostaju slicno (oko 9500-9600 dinara).

... a za napajanje maximum 60 eura.Bez 100-130 eura nema kvalitetnog napajanja.

Pa LC Power i TT ToughPower i kostaju negdje u ovom opsegu preko 100 eura.

Novi Enermax ? Koji model,wataza te interesuje ?

to napajanje zaobidji u sirokom luku, naime kupio sam ga u jednoj firmi "koja je u ""blizoj bilizini"" merkatora", radilo metar dana, pa bacilo kasiku. Odneo ga na servis, oni popravljali kao nekoliko dana, na kraju mi dali drugo, neotpakovano, glanc novo. Ja ga prodao kupio LC stavio kod mene u mashinu i to peva. Ali je posle nedelju dana dosao tip sa satarom u ruci jer mu je ono napajanje crklo, i sad se jos uvek ganjam za trece, ja necu da ga uzmem, a oni bi da mi daju :)

Bezi od tog TT, dok sam nosio u servis video sam u rafu jos nekoliko komada.

Dobro, mozda se tebi zalomio neki felerican primjerak, ali ima evo na forumu dosta ljudi koji imaju TT ToughPower i radi im k'o zmaj (btw, i ja ga imam i radi odlicno vec nekoliko mjeseci).

Dobro, mozda se tebi zalomio neki felerican primjerak, ali ima evo na forumu dosta ljudi koji imaju TT ToughPower i radi im k'o zmaj (btw, i ja ga imam i radi odlicno vec nekoliko mjeseci).
Pricam o TT TR2 470w, to je tezak, ali tezak krsh (infoermacije iz prve ruke)

Toughpower je nesto drugo

Pa dobro, nisi bio napisao koji je model u pitanju :)

Pricam o TT TR2 470w, to je tezak, ali tezak krsh (infoermacije iz prve ruke)

Toughpower je nesto drugo

Da li prichash za tr2 470w ili za tr2 u globalu? Drugar mi je uzeo to napajanje, meni deluje fino, pa chisto da znam da li vredi dati novac.

Poslednja izmena:
ne znam za celu TR2 seriju, neko je pisao da je losa, ali ovo tr2 470w je sigurno lose, skoro svako

E sad stvarno ne znam koje napajanje da uzmem, možda je najbolje da ne uzmem nijedno od ovih koje smo mi spominjali, nego da kupim ANTEC jer sam čitao u svetu kompjutera testove napajanja i Antec se najbolje pokazao. Da li je moguće da se komponente više greju ako ne valja napajanje ili je slabo? Pozdrav:wave:

U vezi tog testa u SK, koliko se sjecam, nisu testirani ni ThermalTake ToughPower, ni LC Power Metatron, nego neka slabija napajanja. Antec kao Antec nije los proizvodjac, konacna odluka je na tebi, vidi sta ti se vise svidja i koliko si spreman da platis.

U vezi tog testa u SK, koliko se sjecam, nisu testirani ni ThermalTake ToughPower, ni LC Power Metatron, nego neka slabija napajanja. Antec kao Antec nije los proizvodjac, konacna odluka je na tebi, vidi sta ti se vise svidja i koliko si spreman da platis.

U tom testu su testirana 3 napajanja i to Antec, Cooler master i Chieftec. A za napajanje sam sada spreman da izdvojim do 75 eura.

Nazad
Vrh Dno