Šta je novo?

Thermaltake Xaser III

Psychochild

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
600
Budite ljubazni,recite mi gde mogu da nabavim doticno kuciste.

Hvala i pozdrav:wave;

II moze, za III je jos rano, cini mi se...a uostalom to novo je jos ruznije od prethodnog ! 😀

Chieftec je funkcionalno ideticno, samo sto nije ruzno...

drapin je napisao(la):
II moze, za III je jos rano, cini mi se...a uostalom to novo je jos ruznije od prethodnog ! 😀

Trojke josh nema (koliko ja znam) . I ja sam se takodje przio na TT dok nisam chuo komentare i malo bolje video Chieftec . Slazem se sa drapinom !!! Ali u svakom slichaju o ukusima ne treba raspravljati . Samo me interesuje kolika li ce mu biti cena kad se pojavi (200€ :hump: :beat: )

drapin je napisao(la):

E mojne ruzan Xaser, mislim ukusi se razlikuju, ali lepsi je od bilo kog Chiefteca bar pet puta (ja nabavio ovaj drugi i sad se kajem, jes da je dobro kuciste, ali je Xaser lepsi)

Kutije su koliko sam skapirao iste, uz chiefa dobijes napajanje i nema da biras, a ovako sam uzeo 420w uz TT. Hteo sam crno kuciste sto je podrazumevalo da su neophodna vrata, jer bi bele komponente izgleda shit, a na vata na chiefu su plasticna....strah me da ih otvorim....
Ja sam se premisljao i ipak je prevagnulo na TT....
Od TT3 mi se vise svidja samo 5.25 front panel 🙂

telegram_sam je napisao(la):
E mojne ruzan Xaser, mislim ukusi se razlikuju, ali lepsi je od bilo kog Chiefteca bar pet puta (ja nabavio ovaj drugi i sad se kajem, jes da je dobro kuciste, ali je Xaser lepsi)
A koja je razlika, zivota ti, sem u vratancima ???

Da objasnim - sticajem raznih okolnosti imam i jedno i drugo kuciste ! 🙂 Sto kazes ukusi se razlikuju, ali ja Chief drzim NA stolu, a Xaser ISPOD stola ! 😀 Ne racunajuci onaj dekorativni element, razlika je sto su kod Chief-a vratanca plasticna i otvaraju se blagim pokretom malog prsta, a kod Xaser-a teska kao tuc i od debelog aluminijuma a sistem za zatavaranje je toliko jak da odvalis celo kuciste dok otvoris vrata ! :cuss:

Razlika je i u farbi, opet u korist Chief-a, jer on ima glatki nanos farbe ( malo svetlije crno ) koji se lakse cisti od Xaser-ove blago "hrapavo" ofarbane povsine ( "zift" crno ). Ne kazem da je efekat koji su kod Xaser-a hteli da postignu ruzan, ali se jednostavno teze cisti...

Jedino sto priznajem Xaser-u je termalna sonda i LCD diplay za temperaturu. Posto nema drugog nacina da se ustanovi stvarna temp CPU-a posto sve plloce lazu k'o psi, ovo je jedinstveni i izuzetno korisni "feature".

Sve ostalo - ventilatori, USB prikljucci, prozirne stranice itd moze da se doda i Chief-u.

Gledao sam Chieftec, ali mi se ne uklapa u enterijer (tastaturu i misa)😀 ,a i nema dodatke koje Tt ima.

Naci ces ih u PCCentru cib budu stigla. Mada i ja mislim da je kuciste ono sto ide ISPOD stola, a ne dekorativni element... Bitno je napajanje... Ostalo se da nabudziti...

Ono plavo Thermaltake Xaser III kuciste je najbolje kuciste koje sam ikada video i u odnosu na njega svi chifteci su ruzni kao dzukac kojeg je kamion pregazio! Za kvalitet i sve ostalo nemogu da kazem kad nisam imao prilike da ih uporedim ali po izgledu TT RULA.

P.S.O ukusu se ne raspravlja!?!

Mada i crno rastura😉

Nazad
Vrh Dno