Šta je novo?

Thermaltake u Mb Softu

• Začetnik teme Začetnik teme velko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
MB Soft j poceo da radi Thermaltake program. E sad... od coolera imaju samo par modela. Da li neko ima inside info da li ce stici jos nesto od coolera? Najvise me zanima golf ili nesto slicno. Inace golf je samo heatsink. Ili ako se moze naci nesto slicno drugde?

Ja sam se bas uhvatio za glavu kad sam video sta je stiglo od kulera 😀
Dve verzije TT Heatpipe kulera (a pride stigle i obe vanesse) i Thermaltake-ov peltier kuler, i dve varijante masivnih VGA hladnjaka (mozda jos ponesto). Vise i ne treba.
Iako sam vec resio sve probleme sa hladjenjem dolazio sam u iskusenje juce ...
Naravno bude li interesovanja za odredjeni model, da se naruciti u sledecoj turi

meni ja bas bilo cudno sto su stigli ovi skuplji modeli a nista od jefinijih. onaj peliter kuler je zanimljiv, mada su mi malo cudne informacije sa tt sajta, trebalo bi to malo bolje da hladi. mozda bi se pokazao bolje kada bi se skinuo stock tt hladnjak sa pelitera i stavio recimo cm aquagate mini da mu hladi vrucu stranu. e to bi bilo dobro hladjenje.

u svakom slucaju ako budes ugradjivao u neku masinu tt-ov peliter komplet javi kako se pokazao, najvise me zanima buka koju pravi.

Poslednja izmena:
velkod je napisao(la):
mozda bi se pokazao bolje kada bi se skinuo stock tt hladnjak sa pelitera i stavio recimo cm aquagate mini da mu hladi vrucu stranu. e to bi bilo dobro hladjenje.

Da, to i mene zanima...Tj. da li postoji mogucnost montaze WB na peltier? Vidim da ima nekih srafova, ali nisam siguran da bi to svugde pasovalo...Mada...Uvek moze da se ploca prikljesti izmedju WB i procesora 😀

Mancho, daj to vamo na test da se proba 😀😀😀

ma moze sigurno nekako da se upasuje na wb. a ona kontrola ventilatora kulera bi mogla da se poveze na vent. koji hladi hladnjak od vodenog.

imas i kucista. cene su onako... malko vece nego sto u eu.

u mb softu imaju neka tt kucista ali samo miditower a u modulusu ili vec tako nesto moze da se naruci xaser III sa 420 w ali nema providna stranica. ako neko zna gde ima xaser III sa providnom stranicom, 420 w i onim uv kablovima bilo bi lepo da mi odgovori. e da i da napred ima samo onaj natpis thermaltake a ne one munje, gromove i sl.

ssbgd je napisao(la):
u mb softu imaju neka tt kucista ali samo miditower a u modulusu ili vec tako nesto moze da se naruci xaser III sa 420 w ali nema providna stranica. ako neko zna gde ima xaser III sa providnom stranicom, 420 w i onim uv kablovima bilo bi lepo da mi odgovori. e da i da napred ima samo onaj natpis thermaltake a ne one munje, gromove i sl.

u e-ducanu :d

Nazad
Vrh Dno