Šta je novo?

Thermaltake Tai-Chi mousepad GDE?

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Da li ima negde kod nas da se nadje ova podloga i koja joj je cena???

Mouse pad Thermaltake Tai-Chi M2, precision aluminium mouse pad, 305x225x5mm, super fine grade PVC precision surface ---- 1250 dinara

http://www.imtel.co.yu/mpcen.htm

Sta je, odustajes od Razer-a?

Ja sam je uzeo pre par dana, vozim Microsoft Laser 5000 po njoj. Nesto najbolje sto sam do sada imao, ni jedan preskok u upotrebi...

Ma znam ja da po tim podlogama nema preskoka, ali se djubrad izgule posle godinu do dve a to mi strasno ide na zivce!!!

pa ne bash tako brzo, habaju se to stoji ali ako je iole kvalitetna a ti se ne izivljavash po njoj,..mnogo:D , nece otici..ja gulim steelpad S&S vec godinu i kusur dana i nije se ama nigde izgulio ni malo..verujem da ni taj TT nije slabijeg kvaliteta..

Poadrav ljudi, koliko sam video i Imtelu nema doticne podloga nego samo Thermaltake Gamma Pad, ako neko zna gde bi mogao na drugom mestu naci Thermaltake Tai-Chi bio bi zahvalan.
Poz.

I ja već nekoliko meseci jurim ovu podlogu, bezuspešno... :S:

Pa ako je neko u međuvremenu nalete na istu... hvala...

pozz

Cinimi se da sam je dans video u Imtelu!

Meni je drugar dao ali mi ne odgovara. Imam obicni opticki Logi i na Tai-Chi mi preskace dok na stolu bez ikakve podloge nije nijednom preskocio za ove 3 godine. Pitacu ga ako hoce da je prodaje pa cu vam reci, mada sumnjam.

Ja je sad trazim isto za poklon ortaku,videh je pre dva meseca u imtelu i danas sam bio nema je vise samo gama pad. imali su u HG spotu al su zatvorili radnju.Zovem ceo dan prodavnice al nema.

Pridruzujem se i ja ovim ljudima koji traze Tai-chi podlogu.
Znaci ako neko moze da kaze da li je u medjuvremenu negde video ove podloge neka podeli sa nama tu informaciju.
Hvala.

ocajna podloga, plastika,... a ja je mrzim iz nekog drugog razloga,...

preporucujem vam gamma pad, odlicna je povrsina podloge. A kome se ne svidja to sto svetli, moze slobodno da iskljuci ;)

Hmmm a ja citao da na Tai-Chi-ju odlicno klizi mis.
Razmisljao sam i o SteelSeries QcK ali ne volim platnene podloge (mada navodno i na njemu ok klizi mis).
Bez razmisljanja bih uzeo iz dragog nam Eurolinka Nova Winner II ali je malih dimenzija, dok vecu Killer verziju nemaju.
Ni SteelPad 4D mi nije los ali mi je nesto puno 20e za nesto sto ne znam kako bi mi radio.

Nazad
Vrh Dno