Šta je novo?

Thermaltake SPS-730M zuji

xcentric

Cenjen
Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
169
Prethodno sam imao napajanje LC POWER
LC600H-12
600W imao je coil whine ponekad ne uvek, i racunar mi se restartovao iz cista mira ponekad. Mislio sam do napajanja i tako juce kupim Thermaltake SPS-730M 730W procitao malo po netu i video da ima dobre preporuke.

Sve povezao ukljucio racunar iz napajanja se cuje zujanje. :S::wall: I ponovo se posle nekih sat-dva restartovao sam od sebe...

Ovoga puta zujanje nije visokofrekventni zvuk kakav je bio na LC POWER vec nekako "dublji" zvuk proticanja struje.

Sta mi predlazete? Da li garancija pokriva ovo? Nije sigurno vent na napajanju pokusao sam da ga zaustavim i zujanje se cuje i dalje bas iz napajanja.

Konfiguracija iz potpisa.

Proveri naponski kabal, produzni, uticnicu..

Pokusao sam samo racunar da spojim direktno na uticnicu bez produznog i dalje se culo zujanje. Pokusacu sutra u toku dana da ga prikljucim na neku drugu uticnicu u kuci.

Pokusaj i sa drugom uticnicom, cisto da eliminisemo struju posto mi nista drugo ne pada na pamet :)

A jel podleze reklamaciji ako je do napajanja? Ono ovako sve ok radi i ne cuje se puno jace se cuje vent od procesora npr ali opet sam malo alergican na bilo kakvu buku pogotovu ako mogu da je izbegnem...

Ugradio sam vec dva modela iz iste serije, jedno je zujalo drugo nije a vidim da je masovna pojava sa tim zujanjem u ovoj seriji. Fabricka greska na zavojnicama, neke bolje odrade neke ne....

Jedina opcija ti je reklamacija, ja sam svoje Seasonic napajanje iz serije AM, vratio za reklamaciju zbog istog slucaja(cak i Seasonic-u se desi ista stvar, to je jednostavno tako sa svima) i vratili su mi novo sa novom garancijom, uredni pairi.

Ja imam to napajanje već skoro pola godine i nemam nikakvih problema niti zujanja.
Moguće da ti je zapalo neko felerično.
Reklamiraj i traži drugo,imaš pravo na to i budi uporan.

Sto rece budi uporan, sve zavisi gdje uzmesh, da ne reklamiram firmu ali preuzeli napajanje, odgovorili na svaki moj mejl, poziv...testirali za 10 dana(cekalo se da moje dodje na red), novo dobio nazad i produzili mi garanciju za 10 dana koliko ga nisam koristio.

Nazad
Vrh Dno