Šta je novo?

Thermaltake Schooner

toma972

Čuven
Učlanjen(a)
04.10.2003
Poena
609
Pazario bih ovaj cooler al ga nesto nema po radnjama da li neko zna sigurno gde ga ima.

Mislim da je korisnik CAR ili a c o (ili a_c_o ne znam kako se pishe :D) prodavao isti na forumu. Pogledaj po oglasima.

Nema ni u Imtelu ni u MB Softu bio sam kazu bice krajem meseca

MB Soft je distributer za ThermalTake, IMTEL nema veze sa TT nego ponekad uveze turu na svoju ruku. Za sledeću (verovatno oko 20.og) je naručen i Schooner samo je pitanje hoće li imati da pošalju...

Mislim da je korisnik CAR ili a c o (ili a_c_o ne znam kako se pishe :D) prodavao isti na forumu. Pogledaj po oglasima.

Verovatno sam dosadio i Bogu i vama prodajom, nisam mogao da ga prodam 4 meseca. :d
Ali ipak je otisao.

Zasto uopste mora da bude TT Schooner (koliko se secam zadnji put je bio oko 33 eura).Ako se ne varam i Thermaltake izbacio novu seriju VGA kulera sto znaci CoolVive,Schooneri i ostala arheologija ide u penziju.Za te pare mogu da se kupi mnogo bolja resenja za hladjenje VGA kartica,npr. Zalman VF700 AlCu ili VF900 Cu (malo skuplji ali zato kompatibilan sa svim novijim vga karticama).

Pa ni Zalmana nesto nema bar ga ja ne nadjoh a za ovaj vf 900 bas i ne dam tolko para nego sam nasao neki pasivni Zalman jako slican Tt mada kad se stavi na karticu izgleda ogromno a i opako je ruzan :) mislim da cu ipak sacekati Tt.

Ako ti je VF900Cu skup,mozes da narucis i da sacekas VF700AlCu koji je jeftiniji i bolji od Schooner-a.

i sta bi , ima li negde da se kupi ovaj kuler ,ja ga trazim vec nedelju dana ,ako neko zna nekoga ko donosi po porudzbini neka mi javi na pm.

Očekuje se sutra, prekosutra...

covek radi u Imtelu cini mi se i redovno izveshtava sve korisnike Bencha kad shta stize...

e pa ako radi u imtelu neka rezervise jedan za mene ,ako treba i da mu platim odmah samo da me saceka , posto vidim da se dosta ljudi naostrilo da ga kupi pa ako stigne 5 komada bice problema
ja bih da se obezbedim za svaki slucaj

kontaktirash coveka na pm i dogovorish se,ne mogu ja da ga zovem:D

Vrh Dno