Šta je novo?

Thermaltake Level 10 - PC case with BMW concept

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

c-p-r

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2007
Poena
380

TThe BMW Group Designworks USA tried its hands on a PC case for Thermaltake. The Thermaltake Level 10 PC Case concept has been previewed at the CeBIT 2009.
The Thermaltake Level 10 PC Case is rather unique as it features a separate compartment for each major component. There is no word yet if this design has any advantages in terms of cooling and noise reduction. It looks dramatic that is for sure. The Thermaltake Level 10 PC Case will be launched at the Computex 2009 in June. The price is said to be around $600.

Galerija

Poslednja izmena:
Zanimljiv koncept, ali ima neki industrijsko-ružni izgled. Kao da je ispalo iz sci-fi filmova 80-ih. Baš me interesuje kako su odradili kabliranje ili ti kuda se provlače kablovi.

Dobro, ima još da se radi na tome, ko zna na šta će ličiti finalna verzija koja će ići u prodaju. Do Computexa ima još 3 meseca, a do početka prodaje verovatno još toliko nakon njega :)

Inače, ni meni se ne dopada previše ova forma. Ne kažem da je loša, ali da sam voljan da dam toliko para na kućište verovatno ih ne bi dao na ovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno