Šta je novo?

Thermaltake Lanbox VF1000 bws

frosty1

Slavan
Učlanjen(a)
30.12.2006
Poena
304
Da li bi neko mogao da mi kaze utiske o ovom kucistu?

I neki predlog za konfiguraciju ka bi bila skromnih performasi.:D

Hvala unapred.:wave:

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/miniCase/lanbox/vf1000bws.asp
Kuciste je Micro ATX formata,namenjeno je racunarima koji se cesto prenose (zato ima rucku i zove se LanBox) :).
Ima otvore na providnoj stranici za bolje hladjenje grafike.Ima dovojno prostora i za 8800grafiku (ako ti zatreba). 9cm fan hladi HDD,2x6cm izvlace vazduh napolje,standardno napajanje pasuje bez problema. Ima sasvim dovoljno mesta za 2 harda i 2 optike. Zanimljivo je da je ovo jedno od retkih kucista u koje moze da se ugradi touch screen monitor od 7" http://www.thermaltake.com/product/Accessory/DriveBay/a2413-03/a2413-03.asp cene oko 200evra,i tako dobijes pravi portabl multimedijalni racunar u koji opusteno mozes da stavis i ozbiljnije komponente (osim ploce). Sve u svemu kvalitetno i lepo dizajnirano kuciste po pristojnoj ceni.

Poslednja izmena:
Ovo izgleda tolko mocno da sam ostao bez txt-a, za ljude koji zive kao podstanari (studente) recimo savrsena stvar.

A koja ploca za C2D procesore bi bila najbolja za ovo kuciste?
Ili nema ozbiljnih ploca micro formata raspolozenih za OC?

Bogca ti pa ovo moze i umjesto laptopa:D

Bogca ti pa ovo moze i umjesto laptopa:D

Pa skoro,samo te zezaju malo gabariti :)
A sto se tice Procesora pa svaki koji trenutne mATX ploce podrzavaju,ima dobro reseno hladjenje za ovako malo kuciste tako da nece biti pregrevanja i ako stavis neki jaci cpu tipaE4400 ili Q6600 samo ne treba preterivati sad sa nekim OC-om jer ipak nema 5x12cm fan unutra da bi ohladilo besnu mashnu. Ali je extra prakticna stvar kad moras stalno da se selis i cimas sa kompom po celom gradu. Stvarno zasluzuje sve preporuke. Najbolja stvar je sto mozes da dokupis touchscreen monitor od 7 incha i imas pravu fensericu ,a i prakticno portabl kuciste koje moze sluziti kao multimedijalni centar. Imam ortaka koji ga je uzeo za pustanje muzike po zurkama (prestao da nosi 17'' monitor, otkad je kupio ovaj touchscreen). Prava mala svestrana igrackica :)

Poslednja izmena:
A koja ploca za C2D procesore bi bila najbolja za ovo kuciste?
Ili nema ozbiljnih ploca micro formata raspolozenih za OC?
recimo ova :)

JrP45_T2RS_F.jpg

SPEC1-1.png

SPEC2-1.png

SPEC3.png

Izvinite sto se nisam odmah oglasio na odgovore bio sam zauzet poslom.

Hvala Illidane hvala! Nasao si mi lepu plocu.

Samo jos jedno pitanjce: gde mogu i po kojoj ceni otprilike pronaci 7'' touch screen?

gde ima kod nas ta ploca iz a koje pare?

gde ima kod nas ta ploca iz a koje pare?

Ta ploca tek treba da se pojavi kod nas (novi model ***), cena se jos ne zna ali prema prvim info treba da bude prilicno konkurentna.

Sto se tice 7 inch ekrana ima za nekih 200evra da se nadje (mislim da ih ima jos uvek), prosetaj malo po sajtovima dilera gde vidis da neko ima Thermaltake naruci od njih.

video sam ovo kuciste juce kod mene u nekoj prodavnici, na ivici sam da ga kupim. jedino me brine unutra kakva ce biti guzva sa kablovima, jel pazario neko? kakvi su utisci?

Pazi samo, izgleda da nemože ništa pasivno ili veće od hladnjaka da se montira u njemu, iznad procesora je napajanje.

Vrh Dno