Šta je novo?

ThermalTake Kandalf Liquid Cooled

zlajadr

Cenjen
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poena
154
Pozdrav svima pre svega. Ovo je prva tema koju otvaram na vasem forumu. Zelim da vam predstavim mog ljubimca. ThermalTake Kandalf sa sledecim komponentama.

2x4gb Kingston KHX 1600 c9d3x2k2/8gx OC 2000 mhz
Nvidia 480 GTX
AMD FX 6100 BE 6-Core 3.3 ghz OC 4.5 Ghz
Asus Sabertooth 990FX R2.0
WD Black 750 gb 2AAEX
SSD Kingston Hyper sh103s3b/90gb
Creative ZS 2 Gold conector
Sharkoon Silent Storm MODULAR 850W
Monitor LG Flatron 24 inch
Mouse CoolerMaster Sentinel
Mousepad Coolermaster CM Storm Weapon of Choice M4
Keyboard x7 g100

3 Radiatora:
3x12cm ThermalTake
1X12cm ThermalTake
1X12cm Antec

2 Pumpe
Thermaltake p500 500l/h
CoolerMaster AquaGate I sa panelom

dsc0071zwb.webpPogledajte prilog 110977dsc0040re.webpdsc0041mhn.webpdsc0042uo.webp

Prilozi

• dsc0039wd.webp
    dsc0039wd.webp
    116.9 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
Pozdrav. Kako te sluzi ovaj Krusevacki radijator 😀
Jesi li dobio nesto na temperaturi?

Dobar je. 😀 U idle-u,,, temperatura je ista i sa njim i bez njega,, razlika se oseca tek u full load-u. Gornja granica temperature mi je bila 49~50c a sada sa nim 42~45c. Naravno idle temperatura mi je sobna oko 21c

Sve 5 buraz za sada. Samo mi ove naljepnice bodu oči na prednjoj masci.

Dobro dosao ti nama Zlajo, makina izgleda super, nego nesto mi poznata ta karta? 🙂

Hehe eheheh. Jes malo bode oci, upravu si. 😀 😀 😀 Sva sreca pa se mogu lako odlepiti 😀 Hvala puno na pozitivnim kritikama 😉

O desi breee neso legendo 😀. Sluzi karta ite kako..... Sad ce da se nabavi jos jedna takva za sli 😀 Pozzz i tebi druze 😉

bas mi je drago da je super, po neki put me uhvati nostalgija za taj 3sli, ali i sa dve ces biti prezadovoljan jos dugo vremena 🙂

btw nisi jedini koji misli da baci jos jednu na vodu vec i kolega odavde sa foruma ima istu ideju, ipak je to mocna karta

A ti,,,, posle triple sli 480 GTX ,, na cemu si sad???? 😀

imas u potpisu i sprema se jos jedna za CF, iako sam se zarekao da vise necu ici na multi gpu sisteme ipak cu zagristi jos jednu 😀

Poz komsija, fina ti je ova masina.
Kuciste je veilko i prostrano, ali vapi za jednim dobrim modom. 🙂
:wave:

Pozdrav i tebi komso. 😉
To si lepo rekao. 😀 Ja se sve resavam da pocnem kao nesto,,,, ali nikako da krenem. Mnogo ce mi vremena otici za to s'obzirom na velicinu kucista. Imam neke ideje koje treba sprovesti u delo ali mi posao pravi pometnju tako da sve odlazem od danas za sutra.

Samo polako i jedno po jedno.
Sta god zatreba, tu smo da se pomazemo.

Da rezervoar je njegov, a tu je i protokomer isto tt-ov odmah iznad rezervoara. Pumpa gura apsolutno dobro i radi u kombinaciji sa coolermaster-ovom pumpom iz aqua gate sistema u front panelu. TT pumpa je pretrpela je nekoliko remonta ali sam extra zadovoljan sa njom. Cak sta vise sluzi unazad skoro 4 god. Zbog naleta grudvice kamenca se ostetilo jedno peraje na rotoru i osovinica se iskrivila tj pukla jer je plasticna. Zamenio sam je metalnom osovinom i uspeo da izlijem polomljeno peraje a rotor same pumpe balansirao. Posle svega toga cak radi mirnije i tise na 2557 rpm. Koliko je rpm tvoje p500 pumpe da vidim jesam li izgubio nesto na rotaciji??

A front cooler ce da se zameni sa jednim uv 😀 Taman mi ne treba detektor za falsifikate novcanica. 😀 😀 😀

Super masina mada taj procesor nece poterati tu karticu bas valjano, a kamoli dve vrsice posao ali bez Intela K serije nema laba 😀, karta je odlicna imao sam ja 2u sli extra performanse jos na vodi snaga i tisina mmmmm 😉 neka te lepo sluzi.

Proc je dobar i nista mu ne fali za sada a za ostalo vreme ce pokazati. Sa fabrickih 3300 mhz,, sada radi na 4620 mhz sasvim stabilno sa svojih 6 jezgra. Mada para sve govori,, koliko platis toliko i dobijes. 😀

67918425.webp

Slazem se za klok ok imao sam taj procesor znam sta moze ali pricamo o surovaj snazi 😉,mada opet kazem ta karta i taj cpu ili jos u sli karte nema sta neces igrati na najvisim detaljima na HD bez po muke!

Matori, fali ti jos jedno 15 nalepnica napred, skini i sa sporeta i frizidera pa zalepi na komp 😉

Ha ahahaha, e traktordzijo,,, sad me slatko nasmeja. 😀 Ha ahaah, sto volim vas tako pametne 😀 Ma nema da brines, sutra sa smederevca skidam nalepnicu i lepim je na komp.

Mogao bi mozda i boju da promenis 😀

Ha ahahaha, e traktordzijo,,, sad me slatko nasmeja. 😀 Ha ahaah, sto volim vas tako pametne 😀 Ma nema da brines, sutra sa smederevca skidam nalepnicu i lepim je na komp.

znam 😀
onda ce biti jos brzi, kad vec imas i intela i amd-a unutra sto da ne i smederevca 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno