Šta je novo?

Thermaltake Frio

Vuk_

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2007
Poena
380
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700 X + Antec A400i
Matična ploča
Gigabyte Aorus Elite B550
RAM
2X16 GB Kingston Fury
GPU
Manli GeForce RTX 3070
Storage
2TB Kingston SSD
PSU
Thermaltake Smart SE 730W
Monitor
27' LG IPS 1920X1080
Miš & tastatura
Razer Naga + Sandberg FireStorm
Laptop
Lenovo T460S
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 T Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Fantastican cooler po svim merilima. Ima li ga gde u Srbiji, uopste?... :)

Jel ima neko ovaj kuler? Planiram da ga kupim pa me interesuje koliko je bucan.

jeste bucan je malo...*** ima 2 ventilatora ogromna...

Pogledaj u WW druze,ja sam ga gledao pre nekih mesec dana..zamisli cak su ga imali i na stanju..pozz

Ma i ne treba ti... sa dva venta, kojima je minimalna brzina rotacije 1200 obrtaja, a maximalna sumanutih 2500 - verujem da ti jos jedan usisivac nije potreban.

... i napravio si odlican izbor. Nema ih mnogo boljih, mogu to odmah da ti kazem. Tek dva-tri, ako i toliko, i to za nekih stepen-dva.

A sto se pak same buke tice - pesma u poredjenju sa Friom :smoke:

Ubacio ga danas i 960t (X6 na 3.8) ne prelazi 53C. U idle-u nekih 5C iznad sobne C na ~ 800rpm. Sto se buke tice: nema je :D

To vec i moze da se uzme, ali opet je NH-D14 bolji/jeftiniji.

imas frio ock na oglasima sad

Kasno... :p

2 johanbean:
Da, na onih ~800RPM je stvarno jaaaako tiho, skoro necujno. Na default-u, sa 1200&1300 obrtaja, vec moze da se cuje... makar meni ne odgovara.
Mo's samo misliti kakva je situacija na onih 2500 obrtaja koje Frio moze maximalno da isporuci... :d

Ma pusti... dokgod mi usesa rade posao kako treba, necu preferirati takav nacin "radjenja posla" :p

To moz' tamo kada budem gurao 7-8 banki, pa mi ne bude smetalo uopste... :D

Ma verujem ti, ja sam pricao za one na Friu :)

Ma i ne treba ti... sa dva venta, kojima je minimalna brzina rotacije 1200 obrtaja, a maximalna sumanutih 2500 - verujem da ti jos jedan usisivac nije potreban.

Maskimalna je 1700 obrtaja. Trebalo bi da može da se uzme Frio Extreme u sledećoj winwin turi....tj da bude dostupno.

Edit. pardon, jel pričamo o Frio Extreme-u?

Poslednja izmena:
Ja zaista ne znam gde ti vidis sufiks "Extreme" da se pominje u jednom jedinom postu ove teme... prema tome - ne, ne pricamo o Frio Extreme-u.

P(r)omesali smo obican Frio sa OCK verzijom u jednom trenutku, ali Extreme nikada nije ni pominjan. Verovatno zato sto nije bio ni u najavi kada je ovo diskusija otpocela...
A na Extreme-u je maximum, inace, 1800 obrtaja.

Vrh Dno