Šta je novo?

Thermaltake cooleri, gde ih ima?

Bio sam malopre do Mbsofta...i naravno nema sonic tower-a.To me ne boli toliko koliko cinjenica da kada bude stigao, sticice neka bedna kolicina od 10-15 komada koja ce biti razgrabljena istog dana...i onda opet cekanje, sa odgovorom cekamo da stigne svaki dan.Pa onda ga makar izbacite iz ponude na netu, tj iz cenovnika ko npr imtel! :wall:

Zvao sam malocas MBsoft stigao thermal take, a od coolera samo SUBZERO sto znaci nista od Sonic Tower-a za ko zna koliko jos meseci. Da li mozda neko ima jos neku informaciju gde bi moglo kod nas to jos da se potrazi.

Nije stizalo nista, ali proverio sam danas (i spomenuo za Sonic Tower) i TT stize sledece nedelje. Pitanje je samo ima li TT na lageru trenutno Sonic Tower, posto se cesto desava, ne samo kad je TT u pitanju, da bude nestasica necega pa da uvoznici neke deficitarne stvari dobijaju na kasicicu.

Ma nije problem moze da se nabavi Tt Sonic Tower.Proverite u sobi H-H useri chuck noris i noki.

Ser_Zile je napisao(la):
misliš ovaj NMB što se dere i uz to je i ružan? :d
ako ti odgovara jedan ružni vrištavac za jedan fensi Cooler Master TLF-S12 baci poruku na p.m. pa ćemo se dogovoriti oko primopredaje....

:wave:
Moze, nema problema. Samo mi reci u kojoj ces boji (plava, zelena, lila :d, RGB... sta vec ima, zaboravih). Otici cu sutra do Imtela da ti uzmem ventilator.

BTW, oko ovog sto je Mancha pisao... a u vezi Sonic Tower-a i pasivnog hladjenja...
Moje misljenje je da je solucija kada venilator duva prema hladnjaku mnogo bolja nego kada fan odvlaci temperaturu sa vec uzarenog hladnjaka.
Ipak, u prvom slucaju se hladnjak nalazi direktno na udaru vazdusne struje (nebitno koliko je ona jaka), i odmah biva rashladjen... dok u drugom slucaju on samo nabija temperaturu, dok ventilator pokusava da odvuce visak. I to je u sustini krajnje indirektno hladjenje... normalno je da ce krajnji rezultat biti dosta losiji.

Naravno, najbolje resenje je imati oba ventilatora... jedna fina silent 12-ica koja uvlaci vazduh pri dnu kucista, i pravi solidnu promaju, ma koliko da je nizak RPM tog ventilatora... i ista takva 12-ica odmah iza hladnjaka koja izvlaci. Milina... i tisina 😉

Nazad
Vrh Dno