Šta je novo?

Thermaltake cooleri, gde ih ima?

nanospirit

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2005
Poena
301
Pozdrav ljudi

Namerio sam se na TT Tower102 i nemogu NIGDE da pronadjem ni njega ni bilo koji drugi TT K8 kuler. Ko uopste njih radi? Svaka informacija je dobro dosla, odlepio sam trazeci ih...

Poz 🙂

probaj mb soft i hgspot, mislim da imaju par modela u ponudi...

Ili pogledaj u Pyramid-u,i oni imaju koliko me sjecanje sluzi TermalTake opremu!
POz...

Covek je iz Novog Sada. Imas ih u Imtel Computersu, Beograd. Vidi u PinSoftu, Novi Sad.

borab je napisao(la):
Imas ih u Imtel Computersu, Beograd.
Nema, zabranio CoolerMaster čiji je Imtel distributer.

Pa moze i to da se rijesi Post Expresom ,tako da nije promlem...

pre dva dana sam jurio Sonic Tower, i nema u mbsoftu, takodje nemaju ni ostatak tt ponude. kazu da ce biti za 10tak dana.

marsi je napisao(la):
pre dva dana sam jurio Sonic Tower, i nema u mbsoftu, takodje nemaju ni ostatak tt ponude. kazu da ce biti za 10tak dana.
Bas sam juce trazio Sonic Tower, nema i rekose krajem nedelje/pocetkom sledece.

Prilicno standardna izjava...

za bilo sta od thermaltake-a u mb softu kazu bice za 10tak dana... tako vec dva meseca. 😀
proveri u hg spotu. za sada imaju samo kucista, ventilatore i nesto od napajanja ali kazu da ce uskoro biti kompletna tt ponuda.

samo u ovom topicu su prodali celu sledecu turu Sonic Tower cooler-a posto i ja cekam da ga uvezu 😀

vidim ja da cemo taman za leto da nabavimo Sonic Tower...
btw. koju ste 12-ticu nameravali da mu nakaciti, ili sta vec?

marsi je napisao(la):
vidim ja da cemo taman za leto da nabavimo Sonic Tower...
btw. koju ste 12-ticu nameravali da mu nakaciti, ili sta vec?
Cooler Master TLF-S12 iz tzv. "LED Silent" serije.

Lepa, providna 12-ica, sa plavim diodama. Mozda malo bucnija za moj ukus (deklarisan na 22dB pri 1220 obrtaja). Opet, ima dobar protok vazduha - oko 43CFM.
Realno je najlepsi ventilator tamo 😀, a i dzabe je - 600 dinara.

Inace ima jos par modela, od 900 i 1000 dinara... nesto manji RPM, nesto nizi nivo buke, ali i manji protok... i naravno, ruzni su - crni, bez LED-ica :d:d

Poslednja izmena:
Ser_Zile je napisao(la):
NMB 4715KL-04W-B26
http://www.nmbtc.com/products/fans/dc4715kl.html

crn i ružan, užasno bučan ali zato ima zverski protok 🙂
šta kažeš CAR-e na moj ukus? :d
Kazem: za nekog ko voli Funky G-a, ima sve njihove ploce i kasete i bio je na skoro svim koncertima - ovo je jos i dobro! :d:d:d

Ne, ozbiljno... ti stvarno mislis ovo da stavis?!!! Pa jesi li ti lud... ili gluv?
Ajd' sad estetiku na stranu... ali 37dB minimum, tj. 46dB kada je na maximumu... idi bre, ovo ima smisla koristiti samo ako ti kompjuter stoji u celicani ili na aerodromu 😉

Mislim, CFM je impresivan... ali i dB...

CAR je napisao(la):
Kazem: za nekog ko voli Funky G-a, ima sve njihove ploce i kasete i bio je na skoro svim koncertima - ovo je jos i dobro! :d

Ne, ozbiljno... ti stvarno mislis ovo da stavis?!!! Pa jesi li ti lud... ili gluv?
Ajd' sad estetiku na stranu... ali 37dB minimum, tj. 46dB kada je na maximumu... idi bre, ovo ima smisla koristiti samo ako ti kompjuter stoji u celicani ili na aerodromu 😉

Mislim, CFM je impresivan... ali i dB...
😀

cenim da bi mi kuciste lebdelo sa dva takva ventilatora okrenuta na dole :d
imam par tih NMB ventilatora ali ne mislim da ih koristim jer sonic tower bi pre svaga uzeo zbog tisine 😉. probacu da ih usporim preko potenciometra ali male su sanse da se dodje do nekog rezultata 🙁.
taj cooler master sto si spomenuo deluje idealno i sve sto nam preostaje je da cekamo na uvoz TT-a 🙂

p.s.sa ovim NMB-om bi u simulaciji letenja imao utisak da sam u pravom avionu pa ako si zainteresovan za svoj primerak poruci odmah!!! 😀

u koje kuciste ugradjujete sonic tower i u koje on moze da stane kad se zatvori stranica? (nesto jeftinije ako ima 🙂)

hvala svima na odgovorima, nisam stigao da overim thread od potrage.

Ma niko nema, totalni paperware trenutno. Uzecu faggotsku vanessu-s ali sta da radim, nije ni to los kuler... 35 eura.

hvala jos jednom 😉

Ser_Zile je napisao(la):
u koje kuciste ugradjujete sonic tower i u koje on moze da stane kad se zatvori stranica? (nesto jeftinije ako ima 🙂)

Moj burazer ima kuciste iz 2002 godine koje je 3-4 cm shire od danasnjeg standarda i u njega bi pasovao ladno. Probaj da nadjes nekog takvog matorca za male pare ako ne bolujes od firmiranih kucishta.

Da li neko ima iskustva sa Vanessom S? Pronasao sam totalno drugacije recenzije tog leptiritja i sada ne znam sta da mislim...jel ga neko probao?

Kao prvo, koji procesor imas?
U sustini, stvar se svodi na sledece: ako obavljas kancelarijske i slicne poslove na slabijoj masini onda ti vent. ne treba, a ako si zahtevniji korisnik/igrac bez njega nema shanse.

Poslednja izmena:
Ser_Zile je napisao(la):
***** li ga, nisam ni proveravao moze li da stane... ipak ide u Xaser kuciste, to je iz Thermaltake-ove kuce, pa ako tu ne moze da stane...

P.S. Imas li ti jos tih NBM fanova?
Jesu bucni u PM, ali imaju opasnu CFM specifikaciju... ne bi bilo lose imati nesto tako u blizini, kad mi zatreba da "malo dodam gas"... 😉

CAR je napisao(la):
P.S. Imas li ti jos tih NBM fanova?
Jesu bucni u PM, ali imaju opasnu CFM specifikaciju... ne bi bilo lose imati nesto tako u blizini, kad mi zatreba da "malo dodam gas"... 😉
misliš ovaj NMB što se dere i uz to je i ružan? :d
ako ti odgovara jedan ružni vrištavac za jedan fensi Cooler Master TLF-S12 baci poruku na p.m. pa ćemo se dogovoriti oko primopredaje....

:wave:

Sastavljao sam svojevremeno za jedan review SLi masinu sa Newcastle 3200+ gde je sve bilo pasivno sem jednog 120mm fan-a na kucistu i jednog koji je hladio obe 6800 sa shoonerima i na procesoru je bio Sonic Tower bez fan-a. Kada fan izbacuje vazduh nije bilo sanse da ga ohladi, s tim sto se situacija bitno menja kada se ventilator okrene da ubacuje vazduh, posto tako Sonic Tower koji je relativno blizu dobija svez vazduh spolja i onda sve funkcionise ok

Nazad
Vrh Dno