Šta je novo?

Thermaltake CircleFire, multimedia front panel 5.25", volume control, VU meters and s

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
Thermaltake CircleFire, multimedia front panel 5.25", volume control, VU meters and s

e ljudi danas mi stigao ovaj uredjaj i mogu reci da za 650din radi i izgleda odlicno samo iskljucite zvucnik ima dole na slikama i mnogo je precizniji u merenju a nema ni ducnog zujanja

pozzz..............:wave:

ako nekog interesuje gde na PM

Da ne izgubim garanciju zbog slika;)

Prilozi

• 15032007583.jpg
    15032007583.jpg
    189.1 KB · Pregleda: 257
  • 15032007585.jpg
    15032007585.jpg
    190.3 KB · Pregleda: 203
  • 15032007587.jpg
    15032007587.jpg
    230.1 KB · Pregleda: 294
Poslednja izmena:
Ne zna ni on, ali lepo izgleda ;)

db snaga zvucnika sa skalom jacine:wall:

jer se vi to zezate da neznate sta je:trust:

pozzzz.....

Kontamo, ali ne kontamo svrhu toga.

verovatno u Imtelu,... nego stvar je vise nego bezveze,... mozda nekome samo lepo izgleda i mislim to je sve,...

Ja do sada nisam nasao nijedan panel (tipa Aerogate 2/3 etc) a da vredi necemu.

vredi...SVETLI :)

nema vise u imtelu...

tacno nema vise

vidis mnogo pametniji su na PM iskoristili sansu pa kupili DA IM SVETLI KUCISTE a ostali nek se.... necemo da imenujemo nemoj bre da puni-s-te poruke-postove bezveze koji-ti-vam-je- ku... ako hoces kupi ako neces .......itd

Moderatori Mogli Bi malo Sankcijonisete neke Korisnike ILI treba Redom Jedan drugog da zaje...... :mad:

pozdrav ostalima......:wave:

Pravim bozicnu jelku od kompa pa da svetli ;):D :d :p :mad: :S: :-devil-: :-devil-:

Poslednja izmena:
Ja sam kupio zadnji :D

vidim

Ja imam CM Musketara 1 kojeg volim, nista tako lepo i korisno... Zao mi je para... salim se... ima preteran vizuelni dozivljaj svakog ko ga vidi, posto je u retro fazonu sa kazaljkama ima kontrolu obrtaja i temperature, kao i VU meter koji me vraca u vreme revoxa i analognih mixera kao i kaseta... Svako ima svoje zasto..

Ja krenuo jedan dan posto sam video tog thermaltake u Imtelovom cenovniku ...ali kad sam stigao tamo ...ono izgleda kao da je za dete od 7 godina ....ali opet razliciti su ukusi ja nisam hteo to da stavim u moje kuciste izgledalo mi je previse decije ali ogradjujem se da je to samo moje mishljenje ona vatra mi se nikako nije svidela da je celo crno onda bi i bilo ok .......ali eto :)

DaChaS-ja nisam hteo to da stavim u moje kuciste izgledalo mi je previse decije ali ogradjujem se da je to samo moje mishljenje ona vatra mi se nikako nije svidela da je celo crno onda bi i bilo ok .......ali eto

pa dete od sedam godina bi videlo da je to samo nalepnica i da moze da se skine ispod je crno ali opet........:S:

Poslednja izmena:
pa nisam bas sa grebao po tome da vidim da li moze da se skine ipak je to u radnji kapish :)

Nazad
Vrh Dno