Šta je novo?

Thermaltake BigWater 745 vodeno

Tebi trebaju bas 2x kita,ili su ti potrebni neki delovi pa si se odlucio za kitove da eventualno prodjes jeftinije ? Ovi, koliko vidim, preko su oko 140 eura,nije malo para.

Cena nije ni blizu realnosti,jer se radi o online prodaji Alternate-a,a ja ti napisah koliko je u PC radnji.

Cena nije ni blizu realnosti,jer se radi o online prodaji Alternate-a,a ja ti napisah koliko je u PC radnji.

Sve do sad sam imao mogucnost da nabavim preko drugara sa alternatea i sve sto je na njemu bilo u ponudi,e sad vise nemam i to je to.Nikad nisam imo probleba kada je cena sa doticnog sajta u pitanju,kakve su cene bile tamo takve sam ja imao ovde,na zalost ta mogucnos sad se vise ne moze realizovati.Imao sam ponudu od 128 eura jedne domace firme,ali moram da cekam i do mesec dana,a mozda i vise da bi mi stiglo to sto zelim, pa sam iz tog razloga odustao.

Naslov zajedno sa pocetkom posta govori sta mi treba,a sad koliko je to skupo ja cu da ocenim,i da li mi to odogovara,tako da,ako imas mogucnos da nesto preduzmes oko moje molbe to i uradi ,a ja cu ti biti mnogo zahvalan,u suprotonom nije lepo spamovati thread:wave:

Poslednja izmena:
Na zalost ne mogu ti nikako pomoci,sto se tice ko ovde spamuje,pre bi se reklo da to cinis ti
time sto otvaras 2x threada vezana za istu stvar,reci ako nisam u pravu ? Veruj mi da ti to niko nece doneti po toj ceni na Alternate-u,i jos jedna stvar niko ti nece ovo uraditi za Dz.
Dakle racunaj jedno 300 evrica u najboljem slucaju.

Ti si.... nemam reci ;-) 150e pa MOZDA i 200e mogu da razumem, ali 300e???? Pa to znaci da on nekome plati ne samo to neko i avionsku kartu ;-)

Ja sam vec rekao Spacu donosim za dz. samo sto to mora da prodje carinu, znaci koliko mene kosta, toliko naplatim (sto bi trebalo da bude nesto tipa 5% skuplje nego sto je online cena + postarina do Nemacke, mada ne znam kako ide carina na koju robu tacno...).
E, sad, jedino sto ja tek 30. mogu da donesem, pa ako mu treba ranije.. ebg.

Nesporazum,kao prvo ja mu ne mogu to doneti,znaci nix od mene,a kao drugo covek trazi 2 kita, prosta matematika 2 * ~140 ~ 300,ako si mu ti drug pa hoces da ucinis to je vec druga prica.Ono sto ja mogu da mu donesem to su WC-ing komponente : WB za cpu,vga i eventualno neki dupli radiator.Sledeci put budi oprezniji pre nego sto nekoga nazoves tackicama .....

Cena je 96 po kitu, da li se moze naci po toj ceni tako lako je druga stvar, ali moze za 100e.
Ne znam coveka, ali vidim da se trudi da isprobava OC/stuff pa hocu da pomognem, posto znam previse dobro kako je kad ovde nesto ne moze da se nabavi.

A mene je tvoja recenica navela da pomislim 300e/kit, moja greska sto nisam razgledao thread do pocetka jos jednom :)

Poslednja izmena:
Cena je 96 po kitu, da li se moze naci po toj ceni tako lako je druga stvar, ali moze za 100e.

Reče ja da sam imao ponudu donaće firme za 128eura,ali mora da se čeka više od mesec dana,a možda i dva,pa sam odustao.Druže moj malo je ljudi kao što si ti i mnogo ti hvala što želiš da mi izađes u susret.Čekam odgovor do petka nase dve poznate firme,ako se oni ne organizuju moraću da te iscimam,ali samo ako to tebi nije problem.
Još jednom mnogo ti hvala,veoma si me iznenadio,sta god da bude ostajem ti veliki dužnik.Pozdrav:wave:

I mene zanima da li kod nas SLUCAJNO moze da se nadje ovo vodeno hladjenje.. ja ga trazim vec par meseci ali do sada nisam postigao nikakav veci uspeh.

Na zalost ne mogu ti nikako pomoci,sto se tice ko ovde spamuje,pre bi se reklo da to cinis ti
time sto otvaras 2x threada vezana za istu stvar

Dečace ja sam u drugom threadu tražio čoveka,a ne TT,ako te bas interesuje sta će mi mogu to i ovde,a mogu i na pm ako ti je to toliko bitno,ja nisam video drugi način da ga nađem pa sam to uradio na taj način.To su radili i drugi sto ne mogu i ja.Strašno me nervira kad neko drugi brine o mom novčaniku i ...ma nema veze.Ako pažljivo pročitaš sta sam napisao ovde http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=114344 videćeš da nema nigde,bar sa moje strane strane reči o TT.Nije lepo to što radiš.Pozdrav:wave:

A u kom HG-Spotu si ti video taj TT ???

Bio sam u Hg Spotu, pošto je na dve tramvajske od mene, ali ga nemaju, kao ni u Linksu, zato pitam ;)

Otkud ti da sam decak ??? Ne mislim da sam ista lose uradio nasuprot mislim da sam ti kroz pisanje pomogao da se nadje covek koji moze da pomogne i to bez nadoknade,prava retkost !!! Nemas razloga da grdis mene sto sam izneo svoje misljenje koje usput se na slaze s tvojim,jer su pare u pitanju jeli ? Da sam na tvom mestu ne bi nista i nikoga cekao vec bih odmah prihvatio vise nego povoljnu ponudu Alfaunits-a - stvarno,svaka cast coveku - i sam kazes da mora da se čeka više od mesec dana,a možda i dva,a on ce ti to doneti do kraja meseca ako sam dobro shvatio.Sta ima tu da razmisljas,stvarno ?

Spacemaster ako budes narucivao preko neke firme ako nije problem da napises ovde ili na pm preko koje firme i po kojoj ceni posto i mene zanima da ga uzmem, mislim da u kombinaciji sa njim mogu da dobijem isto sto i Haludza samo sto je on to dobio u kompletu sa kucistem

Spacemaster ako budes narucivao preko neke firme ako nije problem da napises ovde ili na pm preko koje firme i po kojoj ceni posto i mene zanima da ga uzmem, mislim da u kombinaciji sa njim mogu da dobijem isto sto i Haludza samo sto je on to dobio u kompletu sa kucistem

Intra!:wave:

Nazad
Vrh Dno