Šta je novo?

Thermaltake Big Typhoon

• Začetnik teme Začetnik teme djsp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Gde ima ovaj cooler da se kupi?Moze i privatno.Ponude na pm.

Kod nas samo preko usera NOKI mozes da dodjes do te egzotike.Obicno ima njegov oglas u sobi H-H.

Care,pa gde mislis da je on to kupio,u MB-softu ? :d
Svetsko a nase!

Pa znam da je kupio od Nokija, ali od njega u sustini treba da se poruci, pa da se saceka malo dok covek donese... a Misko sad ima na prodaju (ako vec nije prodao).

U svakom slucaju, zna se od koga se porucuje! 😉

Sta da ti kazem,ja sam cekao MB-soft da dobije Tt Sonic Tower ravno dva i po meseca i opet nista,iz nedelje u nedelju.Noki mi reko da moze da nabavi u roku od 2 do 3 nedelje i na kraju dobio kroz mesec dana (sto opet nije idealno,ali je vredelo barem da sacekam toliko).Miskov Big Typhoon je prodat.

Da li si video ono cudoviste od coolera ? a tek uzivo,strasno...
Po vecini stranih testova jedan od najboljih air coolera,naravno rec o Big typhoon-u,evo i jedne slicice.Dakle keva Kako za Koga....

P.S. Tt Sonic Tower bolji od Vanese i jeftiniji za oko 300 din.
Conclusion : Vanesa suckzzzzzz

Prilozi

DJCJ je napisao(la):
Sta da ti kazem,ja sam cekao MB-soft da dobije Tt Sonic Tower ravno dva i po meseca i opet nista,iz nedelje u nedelju.Noki mi reko da moze da nabavi u roku od 2 do 3 nedelje i na kraju dobio kroz mesec dana (sto opet nije idealno,ali je vredelo barem da sacekam toliko).Miskov Big Typhoon je prodat.
Ista prica... cekao par meseci, pukao mi film. Video Nokijev oglas, imao neki BT viska, okrenuo coveka i zavrsio stvar 😉

Kakva crna Vanesa,to ti je ko da uporedjujes Cadillac Escalade sa peglicom.Stvarno smesno.....he....he...... 🙂

Ja sam kupio od Mishka TT Big Typhoon,zao mi je 🙂
ali ga nisam montirao,ne isplati mi se skidati plocu i sve to stavljati jer uskoro prelazim na nForce 4 plocu i uzecu novo kuciste tako da mi cooler sad stoji za ukras,evo mogu vam i poslati sliku ako hocete.Moram samo jedno da kazem,uzasno je velik i ko hoce da ga uzme bolje bi bilo da ima neko prostrano kuciste + mozda ce ga morati otvarati.

Jesi li to zvao, proverio, video svojim ocima... ili ima "u cenovniku"?

Ја сам једног Тајфуна прошле недеље разгледао у:

"Саша и Стеван Електроник"

Балканска 19,

26 86 694.

Цена је као у и МБ Софту.

Nazad
Vrh Dno