Šta je novo?

Thermaltake Armor+

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OCz

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
440
Gde, kada, kako ?
Oce li se konacno naci ovo na nasem trzistu, da ga slucajno nema negde kod nas ?
Pozurio sam i prodao sam svog starog Armor-a da bi uzeo ovoga, ali eto zaboravio sam da zivim u Srbiji..
Da li neko slucano uvozi novog Armor-a , ima li se negde naruciti ? ocekuje li se kada ce stici ili nesto ?
Komp mi stoji na stolu vec nedelju-dve, i ne mogu da cekam jos 6 meseci dok se neko ne smisli da uveze.
Sta da radim gde da kupim ?
Ima li ga u Hrvatskoj mozda ? moze li se doneti odande postom ili nesto, ma mogao bi i kolima da odem ako bi znao da ima pa da ga pokupim u jednom danu, ne znam sta vise da radim s ovim..
Hvala..

Eh, znam da necu biti od preterane pomoci, ali prvo kupi neshto ili nadji pa onda prodaj prethodno, ja sam se tako nekoliko desetina puta ispalio. A inace neko "spolja" moze da ti dovuce samo je pitanje koliko para ce ti uzeti, poshto to nit je malo, nit je lagano, a i potpada u neku ruku pod egzotiku te stoga ocekuj da ispod 200 evra ako ne i vishe nema shanse da ga dovucesh...

Ma znam Siki, prvo mu je kum uzeo u Americi, mislili smo da cemo ga dovuci ovamo, ali DHL/FedEx su 400-500e za transport, ko da mu placam 2 karte u prvoj klasi.
A on ga ne moze doneti jer nosi mnogo stvari a i samo kuciste je ~ 11kg ( aluminijumsko ) + velicina...te je i prodato tamo, srecom bez gubitata cak je i zaradio 20$..
Sad evo za....o sam se da sam prodao svoj stari i sad eto ga komp na stolu..
Ja zapeo za njega samo i sad ko zna kad ce da bude kod nas..

Koliko sam video ima ga u Hrvatskoj. Evo ti link za Armor+

Jok, Microsystems sigurno nema, na PCB pise da imaju 10 starih armora full towere update je 24.12 nemaju ni jedan samo LCS, i mislim da je black, ako do sada nije prodat.
Omnik kaze da ce biti u eurolinku u aprilu, sad ne znam ovde ima u Hrvatskoj..verovatno cu cekati pa ako slucajno nesto naleti kod nas uzecu a ako ne ...april pa zovem eurolink.

Jok, Microsystems sigurno nema, na PCB pise da imaju 10 starih armora full towere update je 24.12 nemaju ni jedan samo LCS, i mislim da je black, ako do sada nije prodat.
Omnik kaze da ce biti u eurolinku u aprilu, sad ne znam ovde ima u Hrvatskoj..verovatno cu cekati pa ako slucajno nesto naleti kod nas uzecu a ako ne ...april pa zovem eurolink.

U pravu si, nema Armora+, ali rekose da im je stiglo dosta Thermaltake-a na lager i da ce takodje dobiti Armor+ u aprilu mesecu. Izgleda da tada stize novi uvoz uvoz za Srbiju.

Meni su oduvek thermaltake kucista bila odvratno ruzna,nikad mi nije bilo jasno kome moze da se svidi "soprano,xaser i slicna s....) ali armor,a pogotovo armor+ uffffffffff Najlepse kuciste koje sam video,zelim ti da ga nadjes sto pre. :smoke:

Poslednja izmena:
Ruzna sigurno nisu (makar ne iz daleka - stoje mi 10 m od stola) 🙂

O kvalitetu se moze raspravljati...

Nazad
Vrh Dno