Šta je novo?

Thermaltake Armor

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sve je promenjeno, ima 10 slota za kartice idt.
Tray za plocu moze da se vadi, menadzment za kablove i jos mnogo toga, imao sam starog Armor-a full tower, i gledajuci ovaj nije ni nalik.
Uradicu jedan kratak review za kuciste kad bude stiglo pa cu licno i preneti utiske i zamerke ako ih bude bilo.

ja imam armor jr i koliko vidim razlika je u ovoj rupi sa strane,ima vent koji izvlači gore vazduh i malo estetski dizajnn ali ne puno...

Ma, i stari Armor je bio veoma različit od Jr. modela. Prvenstveno što je imao mnogo bolje smeštanje HD-ova nego kod Jr.

ne bih hteo za dzabe da otvaram temu pa ako mogu ovde da postavim pitanje.Imam kuciste Thermaltake soprano Dx ve7000bns, ono je bez providne stranice, e sada pitanje je da li ja mogu da dokupim providnu stranu i ako moze gde je mogu naci (u Bg-u naravno).

Ajde i ja da ne otvaram novu temu 🙂
Imam Kandalfa, koji je od napred isti kao armor + vratanca, Juče sam otvarao kućište posle godinu dana i, hmm.. Nije baš da je bilo zaprljano, al' nije baš ni da je bilo čisto.. Svi fanovi (ukupno 3) su bili dosta zaprljani, kao i CPU fan, i bilo je baš dosta prašine (makar ja nisam toliko očekivao..). Ono što me interesuje je pitajne ovih filtera, kako ih "čistite", samo usisate od napred (tako ja radim) ili ih skroz izvlačite i prečišćavate?

Ja sam imao obicnog Armor-a ali na toliko da nisam ni stigao da vadim filtere, ni ne znam kakvi su..
Ako su od plastike, skini i ispreri tusem, ako su neki na fazon sundjer ili tako nesto, izvadi pa produvaj, mada mislim da bi moglo sve da tusem, tako sam ja uvek..a i najbolje procisti.
Uglavnom skini ih pa onda vidi.
*edit* jel ti mislis na filtere tj. na 5.25 bay ?

Poslednja izmena:
Ma da, bre, na njih.. a imam ih.. 6 :s

vrhunsko je!nije bucno...crni je mnogo lepsi

Jos malo pa vrhunsko kuciste, ali P.R.E.cenjeno [JR. sa fluo crevima za vodu, celik, samo limarija oko 12K, a npr. Mistique (prvo sto mi je palo na pamet) mozes za par K vise da uzmes a nebo i zemlja su].
Mislim, Kandalfa je zakon za JR. varijantu predvidjeno za vodeno hladjenje (ne znam tacno oznaku, a mrzi me da trazim; Avijon bi dao bolji odgovor posto vec ima Kandalfa).
To je bar moje misljenje nakon duuuugog zagledanja i razgledanja ova 2 kucista (da ne bude zabune - nisam imao nijedno od ova dva ali sam ih u jednom shopu, pa dobrih 30-40mina gledao i divio se).

Nista ne moze da bude 100% filter za prasinu jer ili najsitnija prodje ili bi se skroz zapusilo i ne bi vazduh ni cirkulisao. Znaci posle nekoliko nedelja usisaju se rupe, a ja licno skinem filtere i operem ih. U odnosu na bilo koje drugo kuciste (bez filtera) kolicina prasine je zanemarljiva za isti period vremena.

Nazad
Vrh Dno