Šta je novo?

Thermalright SLK800 i XP1600+ na cudnoj brzini !

simpson H je napisao(la):
Aco ,Aco!!! Ja navikao da placam procesore 250-350 DEM...Sada me interesuje samo 3+GHz:D

Jel?A p4 @3 GHz ce kao kostati 350 dem (175 EU)...toliko kosta xp2200+ a ne taj p4...........

T|T|A|\| je napisao(la):
Jel?A p4 @3 GHz ce kao kostati 350 dem (175 EU)...toliko kosta xp2200+ a ne taj p4...........

Nemoj da trcis k'o zdrebe pred rudu, mislio je na neki slabiji P4 (samim tim i jeftiiniji) koji ce oc-om da navuce na 3GHz

student je napisao(la):
Izlomih pinove i inicijalno pustih XP na 11.5x168 sto mu dodje 2400+
Sve je ovo sviranje ku**u, odo ja ponovo na P4 cim se obnovi platni promet sa Madjarskom:):):)

Pozdrav!
Nadam se da ce to biti uskoro, a meni da nabacis taj XP! :D
Moze?

Alexandar je napisao(la):
Nemoj da trcis k'o zdrebe pred rudu, mislio je na neki slabiji P4 (samim tim i jeftiiniji) koji ce oc-om da navuce na 3GHz

Ne ne,on je rekao da trazi p4 na 3 i vise GHz-a,a i neverujem da bilo koji CPU koji je jeftiniji moze da se o/c na 3 GHz-a,a jeftiniji od 200 EU...

T|T|A|\| je napisao(la):
Ne ne,on je rekao da trazi p4 na 3 i vise GHz-a,a i neverujem da bilo koji CPU koji je jeftiniji moze da se o/c na 3 GHz-a,a jeftiniji od 200 EU...
Ne planiram da dam vise od 200€ za procesor koji ce ici na 3GHz:D :D ,verovao ti ili ne.

T|T|A|\| je napisao(la):
Ne znas ti simpsona... Taj ce da iskopa neki od 130 €, a da ga natera na 3.5 GHz... :D

Vrh Dno