Šta je novo?

ThermalRight IFX-14 Heatsink Kuler za svaku pohvalu

Imao bi 2-3c manje... Ovaj izgleda mnogo bolje i mocnije.
Mada je preveliki i pretezak morao sam ga vezati da ne iskrivi maticnu plocu.
Dvoumio sam se izmedju z600 i hr-01 plus ( imao je ostecenu bazu neko ga je izgleda koristio ) jedini primerak u prodavnici, uzecu na probu hr-01 plus bas me zanima kako radi.
Mene Z600 kosta 0e tako da je za te pare extra po meni.

Ne moras uzimati, ja sam vec probao...Bolji je z600, a to sto drugi pljuju po njemu iako ih nisu uporedili, to je nesto drugo;)

Zato i postoje forumi,na kojima se diskutuje o ovakvim stvarima;)iako se moze desiti da je neko stvarno neiskusan i da moze omanuti u nekim ispitivanjima,kada 20 ljudi kaze da je licno isprobalo nesto i da je zadovljno,onda nema greske!mada nama treba jos 18 pa da nam veruju:d

Sta mislite o ovoj zverki?
Pa kolega, kolega... ne javljas da si ga "metno"... ajd obavi neke testove pa da vidimo kako se ponasa u loadu (uz neke slike)... ja sam skoro ispolirao moj HR-01 plus pa me bas zanima kakva je razlika... koristio sam OCCT, Everest i Orthos, pa ako mozes s istim progz da istestiras bilo bi kul...

Evo mog iskustva sa poliranjem i promenom paste...
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=176855

P.S. jel Z600 ono bese dolazi sa 2000rpm fan, 9-blade? Taj tvoj fan lici na onaj sa Hyper 212... :D Da ga nisi mozda skinuo sa "oldie-a" :D

Poslednja izmena:
Moj fan je sa GEMINA II S 9blade radi na 1000rpm.
Pusticu testove sutra popodne pa cu okaciti slike.
Pozz

Nazad
Vrh Dno