Šta je novo?

Themes for XP

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
zanima me kako se instaliraju teme za XP i da li zna neko neki url ???
Gledao sam neke na http://www.themexp.org/ i citao komentaraima po kojima vidim da su mnogi uspeli al meni ne ide 🙂
HELP ! 😛FX

Samo sto za StyleXP nesto nema crackova...verovatno ti sad jos ne trazi, al' uskoro ce...
Kod nekog na sajtu je bila jedna stara verzija koja je freeware (mozda kod Delimira ?),bolje skini i instaliraj nju...

Cekajte, zar nema nigde da se skinu color scheme za XP, znaci jos neke osim ove tri koje stizu sa windows-om (blue, olive green i silver) i koje mogu da se negde instaliraju da se pozivaju iz onog dijaloga appearence...

To bi bilo super, al' ja barem to nigde nisam video...voleo bi da mi neko kaze da gresim.
Jedino sto ima kompletnih tema koje su vrlo slicne Luni, a u razlicitim su bojama, sa manjim i vecim razlikama u detaljima (npr. sve skoro isto al' sa plavim Start dugmetom umesto zelenog i sl.)
Ali sve to mora da ide kroz Style ili WindowBlinds...
A da, postoje jos i one dve ili tri originalne MS-ove teme na XP Plus CD-u, ali su bez veze...

drapin je napisao(la):
Samo sto za StyleXP nesto nema crackova...verovatno ti sad jos ne trazi, al' uskoro ce...
Kod nekog na sajtu je bila jedna stara verzija koja je freeware (mozda kod Delimira ?),bolje skini i instaliraj nju...

Da ima kod mene na www.delimir.tk ta verzija za download. Ne treba nikakav krek, ne vidi se da je instalirana. Korisnički interfejs nema već sve ide preko appearance tab-a i themes tab-a. U principu samo modifikuje par dll-ova, a ja vam mogu potvrditi da ne utiče nimalo na stabilnost Windows-a jer tu verziju koristim jako dugo (probavao sam i sve novije)- Uz nju ide i neka tema "Pasta za zube" 🙂
Jedina mana je što se temice moraju ručno kopirati u Windows/Resources folder, jer ne postoji opcija import theme ili install theme...

PS: Najjača tema za Windows XP je "Watercolor" tema. Doduše jeste sva nekako bela, ali "celo selo voli belo" 😀
Napravio ju je sam MS i isporučivala se uz prve verzije Windows Whistler-a. Posle su ubacili ovu šarenu za decu od 3 godine...

leksa je napisao(la):
Cekajte, zar nema nigde da se skinu color scheme za XP, znaci jos neke osim ove tri koje stizu sa windows-om (blue, olive green i silver) i koje mogu da se negde instaliraju da se pozivaju iz onog dijaloga appearence...

Ne postoje color seme, nego su to samo malo izmenjene standardne teme, koje su bitmap -e, u nekom paint editoru (Photoshop ...).

Ima li negde crackova za StyleXP ?

Jel neko uspeo da isceprka crack za StyleXP ?
Ako jeste bilo bi nice da baci neki link or so 🙂

Pozdrav,

B.R.

A da li neko zna gde se moze naci ObjectBar enhanced verzija?
To trazim vec duze vreme.

XP themes

Neko je jednom napisao ovde negde: www.dave-partridge.co.uk

Tu moze da se nadje nekoliko tema, pa ko voli...(ja licno nisam probao nijednu odatle 🙂 ).

a neki slican prg

Je li neko probao program pod imenom Talisman.Ja sam se odusevio njegovim temama,kreaktivno nema sta(mislim na mogucnost celokupne promena desktop-a).Ko nije probao neka ode na www.lighttek.com i neka napise kakvi su utisci! 😉

Nazad
Vrh Dno