Šta je novo?

TheBat! 2.11.00 Pitanje

playahater

Čuven
Učlanjen(a)
23.09.2003
Poena
619
Znachi od kada sam presho na verzije bat-a preko 2 .. ne mogu nikako da mamestim html format ... nece pa nece ... 😡
Kako se i gde podeshava da kada ubacim GIF on animira taj gif a ne da ga prepoznaje kao jpg ili bilo koji drugi image :smash: ... u ranijim verzijama sam,racimo mogo da ubacim bilo koji smiley on bi bio animiran kao i,recimo ovi na bench-u i to prostim klikom na "Insert Picture" ... to ovde ne mogu da uradim NIKAKO .. ubacim gif animaciju i on je provali kao obichan image :cuss: ... ?????????
... dalje ..
... kad uchukam neki linak on ga provaljuje kao obichan text i nikako ne mogu da namestim da kad poshaljem nekom neki linak, on samo klikne na njega i on se otvori u nekom browser-u .. kao i obichno ... chak i kada idem na opciju "Add a hyperlink" ... pokaze mi samo poplavljen text koji se uopshte ne "ponasha" kao linak ... :cuss:

Mislim, TheBat jeste pre svega plain text mail client ali je u ranijim verzijama sasvim dobro radio .. kako to da ove novije verzije ne podrzavaju U PRAXI html ?? :cuss: 😡 :wall:

Pozdrav :wave:

pazi, ako hoces sve te zezalice ti koristi Outlook, ili mozda ce jos bolje posao da ti zavrsi Incredimail..

Sto se animiranih gifova tice tu sigurno necu da zalazim jer mi to nikada u zivotu nije trebalo, niti ce..
a sto se tice linkova, meni je to uvek radilo kako valja.. sve mailove kucam kao plain text i uvek je to radilo.. a the bat smatram ubedljivo najboljim mail klijentom i uvek koristim poslednju verziju

Pa ... necu ja sve te zezalice 🙂 ... ja hocu prikazivanje linka i animacije gif-a ... drugo me nishta ne interesuje, a zbog te dve stvari je nebulozno prelaziti sa bat-a na outlook :smash: ... pa reko chisto da pitam .. mozda neko zna ... iz nepoznatog razloga nece da radi ... :S:

:wave:

Nazad
Vrh Dno